The Sleeping Beauty

Hei ystävät! Mukava viikonloppu on taas takana. Siihen mahtui monta kohokohtaa, joista mieleenpainuvin taisi olla lauantain Prinsessa Ruusunen baletin iltanäytös Oopperatalolla. Oih ja voih! Kyseinen baletti on visuaalisesti hyvin kaunis - puvustaja ja lavastaja ovat tehneet hyvää jälkeä. Taikaa arjen keskelle..

Valitettavasti baletissa ei saa ottaa kuvia, joten en pysty tarjoamaan teille vilahdusta tuosta taikamaailmasta muutoin kuin oopperan omilta sivuilta lainatun kuvan välityksellä. Ehkäpä teidän täytyy mennä se itse kokemaan. Tämä on muuten sellainen baletti, minkä myös lapset ja miehet jaksavat hyvin katsella! ;)


Sunnuntai olikin kaunis päivä ja täydellinen siis ulkoiluun. Meren rantaviiva oli vetäytynyt alemmas. Hups ja hops.. pääsimme hyppelemään rantakallioilla, jotka yleensä ovat veden peitossa. 

Toivottavasti muutkin ovat saaneet viikonlopusta virtaa uuteen viikkoon! Mukavaa maanantaita!


Hello friends! I hope you had a lovely weekend! I sure did. One of the highlight of my weekend was The Sleeping Beauty ballet in the Opera house. Just amazing and so so beautiful. I do recommend to check it out when you have a chance. 

On Sunday we had a great, sunny autumn weather so we wanted to go for a walk. Our walk took us by the sea.. to jump from a rock to another. 

Have a lovely Monday y'all.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig