Spot on

Tänään jouduin hieman jopa mietiskelemään blogipostaukseni sisältöä. Eiliset asukuvat olivat valon puutteen takia pikselimössöä, enkä tuotearvosteluakaan halunnut ihan vielä julkaista, kun juuri sellaisen tein. Yleensä blogipostaukset syntyvät minulta kuin itsestään sen kummempia miettimättä. Aiheet vain putkahtelevat jostain, kunnes noin kerran vuodessa se writer's block iskee ja luonnollinen paikka pienelle blogilomalle ilmaantuu.

No eipä minun tänään kovin kauaa tarvinut pohdiskella kun jo huomasin, että en ole todella pitkään aikaan kirjoitellut itseäni inspiroivista pukeutujista. Tämän kertaista valintaa haluan hieman pohjustaa, kas kun se ei ole minulle ihan itsestäänselvä valinta. 

Jos olisit pari vuotta sitten kysynyt minulta, mitä ajattelen Elin Klingistä ja hänen tyylistään, olisin sivuuttanut kysymyksen olan kohautuksella. Minulle täysin epärelevantti, epäkiinnostava. Oma tyylini oli tuolloin kokeilevampi ja rönsyilevämpi ja eivätkä Elinin perusskandinaavinen ulkomuoto ja (näennäisen) yksinkertainen pukeutuminen inspiroineet.

Tänä vuonna olen kuitenkin saanut itseni kiinni pinnailemasta Elinin asuja Pinterestissä ja hieman ihailemasta hänen projektejaan.

Elin on se tyttö, joka arkiasussa - hiukset ponnarilla, aurinkolasit päässä, tennarit jalassa ja löysä neule pillifarkkuhin yhdistettynä onnistuu näyttämään spot on. Smart casual asuissa on  yleensä hieman särmää - tennarit vaihtuvat teräväkärkisiin korkokenkiin, pillifarkut nahkahousuihin ja ponnari rentoihin, alaslaskettuihin kutreihin. Juhliin ja iltaan Elin yleensä pukeutuu selkeästi näyttävämmin.


Kaikki bloggaajat varmaan ovat Elinin blogissa jossain vaiheessa käyneet, mutta tässäpä kuitenkin linkki sinne.

Miksikäs Elin on sitten minua alkanut yht'äkkiä kiinnostamaan.. Hmm. No ehkä en enää koe, että yksinkertainen on tylsää tai että persoonani tarvitsisi vaatteiden tuomaa korostusta. Tai jos joku haluaa ajatella, ehkä minusta on tullut vähän tylsä ja aikuinen. Että olen oppinut nauttimaan niistä hyvin pienistä ja eleettömistä, mutta harkituista yksityiskohdista asuissa. Että olen tullut siihen pisteeseen, että näen arvon yksinkertaisuudessa pukeutumisessa ja sen tuomassa lisässä vaatteiden käyttöiälle. Mutta että Elinin tavoin tykkään välillä vähän repäistä ja tuntea oloni naiselliseksi - laittautua ja erottua.Today I had to actually think a while before I figured out what I want to write about. Usually I don't have to think. My blog posts just come somewhere.. I did have few things I could have posted, but I didn't want to do another product review because I just made one. And even though my outfit pictures never are pro quality the pictures I took yesterday were just.. plain horrid. 

Anyway, I didn't have to think long before I realized I haven't been writing about my style inspirations for a while. So here we go.

I do love Elin Kling's style sense. She just gets it spot on every time. I didn't use to think so highly about her style few years ago. I was still very much playing with my style and I found her outfits a bit too plain for me. 

Not anymore. She looks always amazing. Wearing her casual clothing - no makeup, hair in a ponytail, skinny jeans, sunglasses, knit and pair of flats. Her smart casual outfits are just to die for - she changes up her flats to high heels, she lets her hair down and most likely puts on some leather skinny pants instead of jeans. Her party looks are usually a bit more glamorous and always very feminine. But her hair is always a bit messy and makeup somehow looks very effortless. 

2 kommenttia

  1. Elinin tyyli on kyllä tosi kiva! Niin yksinkertainen, mutta silti mielenkiintoinen ja trendikäs! Etenkin toi musta mekko on upea :)

    VastaaPoista
  2. Minna Rosé: No niinpä! Hyvin osaa tehdä trendikkäistäkin jutuista jotenkin ajattomia ja yhdistelemään ihan perusvaatteita mielenkiintoisesti. Musta mekko on ihana!! Olisikohan peräti Elinin Guessille suunnittelemasta mallistosta.. en ole ihan varma. :)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig