pretty eyes see pretty things

Tänä aamuna on huolettanut.. oikein monen kuukauden edestä. On huolettanut pienet ja vähän suuremmatkin asiat. Tämänpäivän, huomisen ja tulevaisuuden asiat.

"Sen tähden minä sanon teille: älkää kantako huolta hengestänne, siitä mitä söisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Onhan henki enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet.Katsokaa korppeja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa, ei niillä ole vajaa eikä varastoa, ja silti Jumala ruokkii ne. Kuinka paljon arvokkaampia te olettekaan kuin linnut! Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa? Jos siis näinkään vähäinen asia ei ole teidän vallassanne, mitä te muusta huolehditte?
"Katsokaa kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: ei edes Salomo kaikessa loistossaan ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala tuolla tavoin pukee ruohon, joka tänään kasvaa kedolla ja huomenna joutuu uuniin, niin paljon ennemmin hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!
"Älkää siitä murehtiko, mitä söisitte tai joisitte. Älkää sitä etsikö. Tätä kaikkea maailman ihmiset tavoittelevat; teidän Isänne tietää kyllä, että te sitä tarvitsette. Etsikää hänen valtakuntaansa, niin te saatte myös kaiken tämän.
"Älä pelkää, pieni laumani. Teidän Isänne on päättänyt antaa teille valtakunnan.
"Myykää, mitä teillä on, ja antakaa köyhille. Hankkikaa kukkarot, jotka eivät tyhjene, kootkaa taivaisiin aarre, joka ei ehdy. Siellä ei varas pääse siihen käsiksi eikä koi tee tuhojaan. Missä on aarteenne, siellä on myös sydämenne. Luuk 12:22-34

Päätin nyt ottaakin pienen breikin huolehtimisesta, katselin muutaman kauniin asian tähän kollaasiin, jotka tuovat minulle hyvää mieltä. Kyllä, sen verran girly girl taidan olla, että kauniit asiat ja pinkki ovat ne jutut, jotka mielen saavat varmasti ylös nostettua.

Kuvat ovat lainattu nelly.comista. Pinkit ja korallit housut ovat Vilan, pitsipusero ja viininpunaiset farkut Selected Femmen, pitsiyläosalla varustettu pliseerattu toppi Nolitan, kengät Nellyn omaa mallistoa ja huulipuna Too Facedin.


Nyt lounaan tekoon ja paremmin mielin taas eteenpäin! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig