on my skin

Ihonhoidossa filisofiani on If it ain't broke, don't fix it. Kesäisin ihoni on normaali ja hyväkuntoinen. Muutaman näppylän saatan saada siihen aikaan kuusta, mutta nekin kyllä häviävät ja paranevat itsestään. Olen kolmikymppinen, joten pieniä ilmejuonteita on silmien alle ilmaantunut, mutta ei mielestäni mitään sellaista, mistä kannattaisi stressata. Ihoni ei tunnu tarvitsevan kesäisin mitään kummoisempaa - tietysti sen meikkien puhdistuksen, kevyen kuorinnan ja kosteutuksen. Talvi-ihoni on sen sijaan ongelmallisempi, sillä se kuivuu erityisesti poskien ja otsan alueelta.

Kesällä hoidan ihoani siis rennoin ottein. Puhdistan ihon puhdistustuotteella iltaisin ja vedellä aamuisin. Käytän kasvojen iholle jotain perusrasvaa aamuin illoin ja silmienympärysiholla joskus muistaessani seerumia. Nyt syksyyn tultaessa olen lisännyt jo ihonhoitooni yhden uuden tuotteen: normaalin voiteen alle laitettavan Lumenen ravitsevan tehovoiteen. Sarjan seerumi kyllä myös kiinnostaa, mutta en vielä raaskinut sitä ostaa..ehkä talveksi sitten!


Nappasin alkukesästä Sokoksesta mukaan Nivean puhdistusvoiteen ja päivävoiteen, josta oli jokin hyvä tarjous. Edullisia tuotteitahan nuo kyllä ovat jo lähtöhinnaltaan. (Luitteko muuten siitä britti(?)toimittajasta, joka testasi Nivean peltipurkissa olevan perusrasvan ja La Merin yli satasen kasvorasvan ja Nivea voitti ylivoimaisesti!! Olisiko ollut Iltalehdessä/sanomissa juttu..) Erityisesti pidän päivävoiteesta, joka on juuri sopivan kevyt, mutta kosteuttava meikin alle. Puhdistustuote meinasi sen sijaan lentää heti roskikseen, sillä en saanut sillä meikkiä käyttöohjeen mukaisella käyttötavalla irtoamaan. (Varsinainen meikkiputsari tuote ei kyllä lupaa ollakaan.) Onneksi kokeilin tuotetta vielä toisella tavoin, nimittäin hieron tuotetta suoraan kostuttamattomille kasvoille ja pyörittelen kunnes meikki lähtee irtoamaan. Tuon jälkeen otan kastellun kasvopyyhkeen ja pyyhin meikin pois. Joskus toistan tuon rutiinin kahdesti - meikin täytyy kunnolla nousta pois ihohuokosista! Tulee muuten puhdasta jälkeä, eikä kuivata tai ärsytä ihoa. Ja kasvopyyhettä käyttämällä iho saa samalla mekaanisen, hellävaraisen kuorinnan, joten erillistä tuotetta ei siihen tarvitse. Mutta en ehkä kuitenkaan menisi tuota putsaria suosittelemaan..

L'Oréalin skin genesis seerumista (puuttuu kuvista) en koe olevan näkyvää hyötyä, mutta silloin tällöin illalla saatan sitä silmänympärysiholle laittaa. Ei se ainakaan herkkää ihoani ärsytä. Voi olla, että en ole ihan vielä edes tuon tuotteet kohderyhmää. Nyt olen testaillut myös Vichyn seerumia silmille ja ripsille. Täytyy katsoa, josko siitä olisi jotain näkyvämpääkin hyötyä. Yöksi laitan kasvoille jonkin hieman tuhdimman perusvoiteen. LV:n perusvoide on se, mitä nyt olen käyttänyt.

Kesä on kyllä ihanan huoletonta aikaa ihon kannalta, mutta talvi.. sepä onkin jo aivan toinen juttu. Kirjoittelen enemmän talvituotteista muutaman kuukauden kuluttua. Lumenen tehovoiteen ajattelin arvostella tämän kuun lopulla.

HUOM! Blogini lukijat pääsevät vielä mukaan R.E.D.D Free kampanjaan, jos rekisteröidytte sivustolle ja vastaatte sivuilla olevaan tutkimukseen viimeistään sunnuntaina 6.10. Teille myöhään rekisteröityneille ilmaiset tamponit toimitetaan myöhemmin lokakuussa, meille aikaisemmille ensi viikolla! Tämän kuukauden kampanja on nimeltään #ilovemyboobs ja sen tarjoaa AIG. Mukaan kampanjaan täältä:  www.reddville.fi 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig