mocha cheesecake

Ulkona satelee hiljalleen märkiä, mutta selkeästi valkoisia hiutaleita ja koneen vieressä on jo aamun toinen kahvikuppi ja palanen eilen tehtyä mokkajuustokakkua. Ei ollenkaan huono alku tälle päivälle.

Tässäpä muutama näpsäisy eilisestä kakkuprojektista. Resepti on napattu Kinuskikissan blogista. Käykää katsomassa se täällä, jos kokeilu kiinnostaa. Osan kermasta jouduin itse korvaamaan vanilijarahkalla (koska kermaa ei ollut riittävästi) ja keksipohjan sekaan lisäsin myös hieman sellaista instant murukahvia. Kahvikiisselin tekoon antaisin sellaisen vinkin, että sen voi siivilöidä lopuksi, niin ei jää niitä ikäviä perunajauhosattumia.

Suosin yleensä aika helppoja reseptejä sekä ruoanlaitossa, että leivonnassa. Tämä vaati ehkä hieman enemmän työtä ja vaivaa, mutta lopputulos on toki ihana. Koristeluun käytin kaakaojauhoa, kinuskikastiketta, rouhittuja Domino keksejä ja minivaahtiksia. Sellaista vielä mietiskeltiin, että aika paljon tuli tähän sitä liivatetta (varmaan, koska tuli niin paljon nesteitä), että enemmän koostumus tuntui jopa hyytelökakulta kuin sellaiselta kuohkealta juustokakulta. Mutta hyvää siis kuitenkin, oli asia niin tai näin. :)


Rauhallista perjantaita kaikille!Here is the cheesecake I made yesterday. You can find the recipe from here. It is in Finnish, but maybe you can use translator and if you really really are going to try this cake out, I can make the translation for you too! ;) 

Have a happy Friday y'all! I will continue my day by watching wet snow falling from the sky and enjoying a cup of espresso with this lovely mocha cheesecake.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig