for those cozy fall evenings..

Eilen lueskelin uutisista, että Suomeen tulee yön aikana myrsky. No jos sellainen riehuikin, nukuin siitä autuaan tietämättömänä.

Ajattelin jakaa teille ihanan sisustuslöydön, jonka mies nappasi kotiinsa ruoanhakureissulla Prismassa. Nimittäin nahkasohva on kaivannut kovin lampaantaljan kaveriksi torkkupeittoa. Miltei Pentikistä jo villaviltti mukaan lähti aiemmin, mutta kun se 100% villa on niin kutittavaa..


Peitto on sellaista unelmanpehmeää pörrökarvafleeceä. Peiton sisään on ihana käpertyä sateisia syysiltoja viettämään. Niin ja hintaa tuolla peitolla oli vain 11,95€ ja värejäkin oli useampia, joten käykäähän nappaamassa kauppareissulla tuo aarre mukaan.I read from the news yesterday that the storm is coming to Finland at night. Well I am not sure if it came or not, I was sleeping like a baby.

This blog post is also something to do with sleeping.. or taking a nap I might say. My boyfriend and I found this amazing, cozy blanket for his apartment from a supermarket we went buying some groceries. It is super soft and feels amazing on skin - unlike the woolen ones we were browsing at first.

Just perfect for those fall evenings with some candles and maybe a cup of hot chocolate.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig