Blue jeans

Tänään oli tarkoitukseni kirjoitella ihonhoitojutuista, mutta valitettavasti aikataulu tälle päivälle hieman muuttui, enkä ehdi pidempää postausta kirjoitella. Ajattelin sen sijaan esitellä tämän päivän asun (tuo neule tulee olemaan tänä syksynä ja talvena päällä varmasti lähes joka päivä - niin ihanan lämmin ja pehmoinen se on). Kävin Helsingin reissullani sovittelemassa valtavan määrän farkkuja ja kävi niin hassusti, että parhaimmilta tuntuivat ja näyttivät nuo henkkiksen 12 euron farkut! Etsin tällä kertaa farkkuja, joissa ei olisi mitään kulutuksia tms.

Olen sen verran pienikokoinen, että sopivien farkkujen löytäminen ei ole aina niin yksinkertaista. Nyt kuitenkin onnisti. Kangas näissä farkuissa on tosin sellaista ohkaisempaa, joten en usko näiden ihan vuosikymmeniä kestävän. Hintansa edestä varmasti kuitenkin.

Ai niin.. pitää vielä täälläkin ihmetellä asiaa. Eilen nimittäin satoi täällä ihan hetkisen lunta!! Tai räntäähän se oikeastaan oli ja muuttui vedeksi hyvin pian alettuaan. Mutta syksyn ensimmäiset, valkoiset hiutaleet on siis nyt bongattu!!First and foremost.. it was raining wet snow yesterday!! I just can't believe that. I love autumn and I like winter, but it was still quite a shock. 

Anyway, I was meaning to write you about my skincare, but I don't have enough time today. So outfit blog post it is. I love my Morris sweater from Nelly.com and my new jeans from H&M. They were only 12,95€, can you believe that?! I wanted to buy jeans with solid color and skinny leg for this season and these were exactly what I needed. Only thing is that they are light material, so I know they won't last years and years. But I guess with that price point it is given.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig