I have been blessed in so many ways

Täytän tällä viikolla vuosia. Siitä ei nyt sen enempää, mutta sain jo viime viikolla syntymäpäivälahjan. Nimittäin Morrisin ihanan pehmoisen neuleen. Neule on 100% villaa, joten vaikka se onkin ohkaista neulosta, on se kuitenkin myös todella lämmin.

Tänä aamuna ei aurinko suostunut näyttäytymään pilvien raosta, joten vetäisin neuleen ensimmäistä kertaa päälle.


Syksymmällä ja talvella neuletta tulee varmasti pidettyä paljon farkkujen ja saappaiden kanssa, nyt leikittelin hieman koulutyttöteemalla. Kokeilin jopa kauluspaitaa tuonne alle, mutta se yhdistelmä meni jo hieman liian pitkälle - puhumattakaan siitä miten kuuma asussa tuli.

Morris on minulle aika tuntematon merkki, mutta sitä voi ostaa ainakin Nelly.comista. Hyvin laadukkaan ja ajattoman näköisiä asuja miehille ja naisille löytyy heidän syksyn lookbookista, jota voi käydä selailemassa täällä.I got this pretty Morris sweater from a lovely someone. It is 100% wool, so it is very soft and warm. I love it. You can buy Morris from Nelly.com. Check out also their web page!

Today it has been a bit cloudy, so I decided to wear my new sweater for the first time. At winter time I am sure to wear this sweater with skinny jeans and boots, but while it is still reasonable warm outside, I went with a school girl theme. Pleated skirt and high heels. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig