Mekko kuin Marianne-karkki

Pohjanmaalla käydessäni äitipuoleni toi kaapista sovitettavaksi vanhan mekkoni, nähtyään päälläni sen sinisen maximekon. Tämän vanhan mekon ostopaikkaa tai tarinaa en sen kummemmin muista. Vanha sen siis täytyy olla, sillä muistan vaatteet (omat ja muiden) yleensä aika hyvin. Mariannekarkkiahan (otsikon kirjoitusmuoto on Fazerin sivuilta, tämä taas omaan silmääni miellyttävämpi.. toim. huom. :)) se kovasti muistuttaa ja kaipaa mielestäni vyötä kaverikseen rikkomaan jatkuvan kuvion.


Kaulakoruakin kaulaan sovittelin, mutta tällä hetkellä ei kokoelmastani sopivaa yksilöä löydy. Hieman mietiskelin sitä Lindexin helmirykelmäkaulakorua, mutta en tiedä menisikö yleisilme liian juhlavaksi kun rennohkosta kesämekosta on kuitenkin kyse. Jos ei muuta, niin hymyn tämä mekko huulille tuo - sen verran pirteä yleisvaikutelma siitä syntyy.

My stepmother brought this dress for me to try on when she saw my blue maxi dress on me. This is actually my old dress I have abandoned on our storage. It must be at least 15 years old.. This dress reminds me Marianne candy. Check out from here, if you aren't familiar with that candy. Because of the print, I wanted to combine it with a belt.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig