inspired by Olivia Palermo

Aleshoppailut olen tänä kesänä jättänyt ihan suosiolla muille. Tällä viikolla pikkusiskoni kuitenkin tuli kyläilemään ja halusi katsastaa alennusmyyntien rippeet, joten selailin alerekit läpi ja vilkuilinpa jo syksyn ensimmäisiä uutuuksiakin.

H&M:llä silmiini osui musta peplumpusero, jonka olisin miltei voinut vannoa nähneeni Olivia Palermon päällä. Mitään todisteita en tästä tosin löytänyt, kun yritin nettiä nyt selailla. Tyylillisesti paita on  kuitenkin taattua Oliviaa ja kyseinen neitohan on tunnettu siitä, että yhdistää edullisempia merkkejä kalliisiin luksusmerkkeihin. Joten ehkäpä tämä mielikuvani ei nyt ihan niin kaukaa ole haettu.


Paita on siis tuollainen rento peplum, hieman läpikuultavaa kangasta. Paitoja oli enää yksi jäljellä ja koko oli 36, joten se on hieman reilu, mutta eipä se haittaa. Tykkään siitä juuri tuollaisena löysänä ja laskeutuvana.

I bought this peplum blouse from H&M sale, because it reminded me somehing Olivia Palermo would definately use. I love it!

3 kommenttia

  1. Olivia Palermolla on kyllä kiva tyyli! Välillä hänen asunsa tosin ovat liian konservatiivisia ja "hienoja" mun makuuni. Tykkään ehkä enemmän "rouheammista" asuista. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Milla: Eiväthän ne todella aina ole niin kovin käytännöllisiä näin tavallaisen tallaajan näkökulmasta, mutta tarvitseeko nyt aina ollakaan. :) Inspiraation lähteenä mainioita, mutta ehkä hieman enemmän särmää ja käytännöllisyyttä omassa tyylissäni on. Eivätkä asut ole tietystikään läheskään yhtä loppuun saakka mietittyjä..

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig