How to make perfect cat eyeliner

Siitä on jo nolottavan kauan - kuukausia - kun eräs lukijani tiedusteli ajatuksiani silmänrajaamisesta. Olisikohan ollut jotain rajaustuotetta käsitelleessä postauksessa.  Lupasin tehdä postauksen, missä kertoisin miten tehdä silmänrajaus siististi, helposti ja nopeasti. Toinen nolo asia on se, että en tiedä, onko tästä postauksesta juurikaan apua. Aloin miettimään, olisiko se video formaatti kuitenkin parempi opettaa/näyttää jotain meikkausteknillisiä asioita. No tässäpä kuitenkin kuvat. Videotakin voin harkita jossain vaiheessa kuvaavani, ellei tämä esitys asiaa riittävän hyvin havainnollista.


Itse käytän kuvassa geelirajausta, mutta siveltimen sijaan käytän nestemäisestä rajaustuotteesta pestyä huopapäistä aplikaattoria. Siveltimellä saa kaunista ja tarkkaa jälkeä, mutta jos mahdollisimman nopeasti ja helposti haluat siistin rajauksen, on tussimaiset rajaustuotteet helpompia. Itse yritän käyttää geelirajaustani loppuun ennen kuin se kuivaa, joten päädyin tähän ratkaisuun.

1 askel: Piirrä viiva silmäkulmaan. Käytä apuna joko korvan ylänurkkaa tai kulmakarvan alanurkkaa. Itse käytän yleensä korvaa apuna silmieni ja kulmaluun muodon vuoksi. Mutta mitä kissamaisemman rajauksen haluat, sitä enemmän yläviistoon rajaus viedään.

2. askel: Kulmia nostamalla tai sormia hellävaroin apuna käyttäen, kiristä hieman ihoasi. Piirtämäsi viivan ulkonurkasta vedetään rajaus silmän päälle. Sinulla jää pieni (tai hieman suurempikin, jos olet käyttänyt apupisteenä kulmakarvan ulkonurkkaa) alue paljasta ihoa silmän kulmaan ja mahdollisesti myös ripsirajaan.

3. askel: Täytä paljas iho rajaustuotteella ja vie rajaus mahdollisimman lähelle ripsiä. Kissamaista muotoa korostamaan voi rajausta viedä myös himpun verran silmän alle, kuten ylimmässä kuvassa näkyy.

Jos rajauksen terävä kärki ei onnistu 100 prosenttisesti, laita hieman peitevoidettasi pumpulipuikkoon ja korjaa sen avulla kärki teräväksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig