My summer essentials

Kesällä pääsee hieman vähemmällä - iho voi hyvin, eikä meikkiä tai ihonhoitoa tarvitse niin paljoa. Asusteet ja korut jäävät minimiin. Vaatteet ovat keveitä, helppoja ja mukavia. Jotkin asiat ovat minulle kuitenkin erityisesti kesään kuuluvia:


1. Ausinkolasit ovat valosta ja tuulesta vuotaville silmille must have. Lasit tietysti myös kivasti peittävät myöhälle kukuttujen kesäöiden jäljet tai tekemättä jääneen silmämeikin.

Sunnies are a must have for my eyes which water from light and wind. They come handy also when after late summer nights you don't look so fresh or when you are just too lazy to put makeup on.

2. Sandaalit ovat minulle ihan ykköset rentoon kesämenoon. En halua käyttää sukkia kesällä ja lähes kaikki muut kengät aiheuttavat hankaamia kantapäihin tai varpaisiin. Ja ovathan ne myös kivan viileät kuumina kesäpäivinä..

Flip flops all the way!! I don't like to use any socks when it's hot, and most of the other shoes will cause blisters.

3. Söpöt bikinit. Näitä ei varmaan tarvitse selitellä! ;)

Cute bikinis.. just because! ;)

4. Aurinkopuuteri on vaalealle talvi-iholleni liikaa, mutta kesällä kaivan purnukat esiin korostamaan päivetystä. Suosin mattaisia tuotteita.

Bronzers look too fake on my winter skin, but at summer time I love them!! I prefer matt bronzers.

5. Pinkit kynnet. Talvella käytän punaista ja kesällä pinkkiä. Vähintään varpaankynsien täytyy olla lakassa, jotta kesäsandaaleista pilkottavat söpöt kynnet.

I use red nailpolish in witer and pink in summer. I will paint at least my toe nails because they are on display all the time (in those flip flops;D )

6. Hajuvesissä siirryn kevyempään ja raikkaampaan tuoksumaailmaan. Cleanin tuoksu Ultimate kuvassa esimerkkinä.

I use light and fresh scents in summer. The scent in the picture is Clean's edt Ultimate.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig