Lumene >< We care Icon [mascara]

Pikainen kosmetiikka-aiheinen vinkki kaikille, joilla löytyy suosikkeja Sokoksen We Care Icon sarjasta. Sokos on tällä hetkellä hankkiutumasta sarjasta eroon - myyjä epäili, että sarjaa ollaan uudistamassa. Nyt merkin tuotteita myydään siis alennuksella pois, joten jos haluat jotain tuotetta kokeilla, nyt kannattaa käydä hakemassa omansa pois.

Itse nappasin mukaan Wonder Lashes mascaran jo vähän kuivahtaneen Lumenen Blueberry Volumen tilalle. Pari kertaa kyseistä maskaraa olen jo kokeillut. Se ei valitettavasti ole haastaja Lumenen ripsareille lähinnä pysyvyytensä vuoksi.


Vuotavat silmäni levittävät vesiliukoiset ripsarit kasvoille alta aikayksikön ja kulmaluuta koskevat ripset yhdistettynä hieman öljyisiin silmäluomiin saavat öljyliukoiset, vedenkestävät ripsarit suhriintumaan päivän mittaan. Lumenen tavalliset, ei vedenkestävät ripsarit kuitenkin pysyvät loistavasti ripsissäni ja samaa ei voi siis sanoa We Care Iconin ripsarista. Jos ei sinulla ole kuitenkaan tätä ongelmaa ja haluat kohtuullisen luonnollista lopputulosta, kannattaa käydä kyseinen ripsari Sokoksesta nappaamasta. Lumenen ripsarin lopputulos on itse asiassa luonnollisuudessaan aika lailla yhteneväinen Iconin ripsariin, vaikka Lumenen harjasosa on muovia ja We Care Iconin luonnonharjasta.

Ai niin.. ihanaa kesäkuun alkua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig