Calvin Klein - Sheer beauty [edt]

Seuraavaksi tuoksujen testivuoroon pääsi Calvin Kleinin vuonna 2012 lanseeraama tuoksu Sheer beauty. Pakkauksessa tuoksua kuvataan sanoilla fresh, fruity, floral. Tuoksu on selkeästi suunnattu Beauty tuoksua nuoremmalle kuluttajakunnalle.

Sheer beauty on miellyttävä, helppo tuoksu. Se on raikas, kallistumatta kuitenkaan puhtaisiin vesituoksuihin tai sitrushedelmiin. Se on kukkainen, olematta kuitenkaan liian makea. Ensituoksussa voi tuoksutella persikkaista belliniä, bergamonttia ja punaisia marjoja. Sydäntuoksu puolestaan on kukkainen - liljaa, jasmiinia ja pionia. Pohjatuoksua lämmittää myski, vanilja ja santelipuu.

Tuoksu on siis miellyttävä ja helppo, mutta samaan aikaan ehkä hieman tylsä ja geneerinen. Ihan kiva päivittäiseen käyttöön kenelle tahansa. Ei varmasti ärsytä ketään ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Hyvä tuoksu nuorille, mutta lämpimien pohjatuoksujen vuoksi myös vanhemmille, voimakkaita tuoksuja kammoaville. Joudut lisäämään kerran, jos haluat tuoksun kestävän koko päivän. Tuoksu on edt, joten se ei kehity iholla ihan yhtä moniulotteisesti kuin eau de parfum tuoksut. Täytyy kuitenkin sanoa, että pidän enemmän ensi- ja sydäntuoksusta ihollani. Noin kolmen tunnin käytön jälkeen tuoksu ei omalla ihollani enää miellytä niin paljon kuin alussa. Kaiken kaikkiaan, en panisi pahakseni tätä tuoksua omistaa, mutta en menisi sitä kuitenkaan itse ostamaan.


Young version of the Calvin Klein beauty was launched 2012 and it's called Sheer beauty. They describe it as fresh, fruity, floral scent. Top notes are red berries, bergamont, and peach bellini. Middle notes are floral - jasmin, lily and peony. Base notes are warmer - vanille, sandalwood and musk.

This is easy and pleasent scent. At the same time a bit boring an generic. I think it can be good day to day scent for pretty much anybody. But you will not get that luxorious feeling when applaying this, as you should when you pay this much money.. For my skin, the base notes aren't really that pleasent either. I like the top and middle notes more. Anyway, I wouldn't mind owning a bottle of this scent, but I am not going to buy it.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig