spring coats 2013

Blogissa on ollut tahattomasti hieman hiljaista - viikonlopun Helsingin reissu venähtikin ennakoitua pidemmäksi. Mutta nyt siis olen jälleen kotona! Helsingin kevät oli yhtä pitkällä kuin Jyväskylänkin. Aurinko paistoi kauniisti yhtä päivää lukuunottamatta, mutta merituuli tekee ilmasta vielä kirpeää.

Katselin hieman sillä silmällä ihmisten kevätpukeutumista. Osa meni vielä päättäväisesti talvitakeilla, kun taas muutama ihminen (mies) oli perisuomalaiseen tapaan, muutaman lämpöasteen innoittamana, vain t-paidalla liikkeellä. Hrrr... Poikaystävälle löydettiin kiva kevättakki. Minä en löytänyt mitään. Kesämekot eivät selkeästi olleet vielä kauppoihin tulleet ja vaikka housut tarvitsisinkin, en jaksanut alkaa niitä sovitella. Jotkin kuviolliset (camo tai kukka) ja valkoiset olisivat ostoslistalla.

Katseltiin kaupoissa myös hieman naisten kevättakkivalikoimaa. Nahkarotsipainotteista näytti olevan. Jonkin verran rennompaa kettutyttötakkia - mahdollisesti keinonahkahihoilla. Jokunen 60-luvusta inspiroitunut malli. Siinäpä se. Ja nuo kolme trendiä löytyi myös Stockholm Street Stylen sivuilta edustettuna:


There is 3 different trends going on when it comes to spring coats. From the stores you can find short leather and faux leather coats in various different colors and textures. Then there is this nice and fresh 60's trend going on. Cute little coats with A line. Third trend is a mixture of parka and utility. Above you can find all of these 3 trends. Pictures are from Stockholm Street Style.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig