Calvin Klein Beauty [eau de parfum]

Muistan kun Calvin Kleinin Beauty tuoksu tuli kauppoihin. Kävin sitä useaan kertaan tuoksuttelemassa kaupassa ja olin lähellä myös tuoksun ostaa. Jostain syystä pullo kuitenkin jäi aina hyllyyn. Sain äskettäin hajuvedestä useamman tuoksunäytteen ja pääsin testaamaan sitä kunnolla. Minulle myös selvisi, miksi en tätä hajuvettä ole itselleni hankkinut.

Calvin Kleinin Beauty tuoksu on sellainen pehmeän naisellinen kukkaistuoksu. Ei tyttömäisen makea, mutta ei toisaalta millään tavalla liian voimakas tai erikoinenkaan. Miellyttävä tuoksu, joka kiehtoutuu kantajansa ylle kuin cashmere neule. Kukkaistuoksu on pehmeän mausteinen ja himpun verran tuoksussa on myös myskiä. Liian voimakas myski saattaa minulla ottaa henkeen, mutta tämän tuoksun kanssa ei ole sitä ongelmaa.

Ongelma on siinä, että vaikka ensituoksu ja myskinen pohjatuoksu minua miellyttääkin, ei sydäntuoksu ensituoksun hävittyä olekaan niin ihana, mitä lupaava alku antaa odottaa. Tuoksu jotenkin latistuu ihollani, menettää pehmeyttä ja kukkaisuutta liikaa - muuttuu ehkä jopa hieman pistäväksi. Ei siis toimi minun ihon kemiani kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Ihana tuoksu kuitenkin varmasti niille, kenen iholle se sopii. Kannattaa ainakin nuuhkaista!

I have sniffed and tested Calvin Klein Beauty parfum many times at my department store. I have really liked it but for some reason I have never bought it after all. I got few samples of this parfum little while ago and I have been testing it out. Now I know what has been holding me back from buying it..

CK Beauty is soft and feminine floral scent with a hint of spicy undertones and musk. It is not offensive in any ways. Even though it is floral, it is warm floral rather than sweet floral. I absolutely love this scent when I spray it on my skin but when I smell it after few hours it isn't pleasent anymore. It gets really flat on my skin when the floral scent disappear. It is a pitty, but this scent doesn't work with my skin's chemistry. It is worth of sniffing and testing though! It might work in a different way with your skin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig