When was the last time you did something for the first time?

Törmäsin tuohon otsikon lauseeseen jossain Internetin syövereissä ja ilokseni totesin, että viime aikoina noita ensimmäisiä kertoja on kertynyt tielle useampia. Olen aina uskonut muutokseen ja kehitykseen. Välillä päätökset ovat vieneet lähtötilanteesta huonompaan paikkaan, mutta matkan varrella on opittu paljon. Uusi on jännittävää ja pelottavaa samanaikaisesti. Se sulkee sisäänsä mahdollisuuden sekä onnistumiseen, että epäonnistumiseen.

Kaduttaako? Välillä perheeni jäsenet ovat varovaisesti kyselleet tuota kysymystä muutoksien jälkeen. Kaduttaako, että jätit pysyvän työpaikan ja lähdit takaisin opiskelemaan? Kaduttaako, että muutit Helsingistä pienempään kaupunkiin, jossa et alussa tuntenut ketään? Kaduttaako, että heitit romukoppaan pitkän parisuhteen, jossa näennäisesti ei ollut mitään vikaa?

Kaduttaako kysymys on mielestäni lähtökohtaisesti absurdi, mieletön. Päätökset on tehty menneisyydessä. En näe mitään mieltä ajatella skenaarioita, millainen elämäni olisi, jollen olisi halunnut muuttua, kasvaa ja kehittyä. Meillä on kaikilla vapaus valita useista poluista se omamme. Se, mitä polun päässä on - mitä valinnoistamme seuraa - emme voi tietää ja hallita. Ainoa tapa tietää varmasti, on pysyä paikoillaan ja olla muuttamatta mitään.  Ja silloinkin ympärillä olevat olosuhteet voivat muuttua ja pakottaa meidät siirtymään eteenpäin.

Ja sulavasti, vailla minkään valtakunnan aasinsiltaa, siirrytään takkiin, jonka kävin ullakolta hakemassa Lumin kuvauksia varten. Siellä se on pari vuotta ollut käyttämättömänä. Lähinnä, koska olen laiskistunut sen verran, etten talvella ole enää pitänyt korkeita korkoja. Ja korkoja tämä takki pituutensa vuoksi kaverikseen tarvitsee. Ulkokuvaukset eivät onnistuneet, joten takki ei kilpailukuvaan päässyt, mutta en taida sitä ullakolle viedä. Onhan sääli jättää näin kaunis takki käyttämättä:

Takki - Sisley / Mekko - Estradeur / Kengät - Vagabond / Laukku - LumiI don't believe in regrets. I don't believe of fear of change. I believe in trying new things, growing, developing and learining from my mistakes. When did you try something new last time? I have done a lot of new things lately. Part of them have been way out of my comfort zone. 

There is always a chance of success and failure, when it comes new things in life. But when you look more closely at "failure", is it really such a bad thing? Or like I said, a change of growing and learning.

At the picture there is a coat I haven't been wearing for 2 years now. I brought it from the storage for this Lumi competition, but because couldn't shoot out, the coat didn't make it to the picture. This coat is so long that I definately need very high heels to wear with it. High heels aren't the most comfortable or even safe option to use in Finnish winter conditions. But now remembering how much I like this coat, I think I have to make a sacrifice and start wearing heels again.

2 kommenttia

  1. Really nice coat..powdery rose.

    VastaaPoista
  2. oq: Thank you:) I love the color too! Super girly, but sometimes it's ok;)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig