seeing, feeling, loving

Voi kuulkaas ihmiset, on meillä sentään ollut ihana talvi! Lunta on ollut sopivasti ja pakkaset ovat pysyneet kohtuullisella tasolla. Viime päivinä täällä Keski-Suomessakin olemme saaneet nauttia jopa plusasteista.  Myös valon määrä on huomattavasti lisääntynyt. Kevääseen päin mennään!

Olen äärettömän kiitollinen siitä asiasta, että osaan nähdä ja tuntea kauneutta lähes kaikessa. Lumituiskussa, kevään sulavassa, ruskeassa lumessa, kaatosateessa ja niin.. myös niissä aurinkoisissa kesäpäivissä. En haikaile kesää tai lempivuodenaikaani syksyä. Kaikki on hyvin ja kaunista - tässä ja nyt!TOPPI ja HAME: H&M / KENGÄT: ALEKSI 13 / RANNEKORU: DIY

Aurinkoista viikonlopun ja helmikuun alkua kaikille!


I have been really enjoying this winter so far. And you can really feel spring coming because of the increasing amount of light. Day gets longer day by day. Today there has been only -2 degrees out, so I decided to wear a skirt and lighter shirt. Of course when going out I also put on a cardigan. 

Anyway, I want to wish you happy Friday and 1st of February!

3 kommenttia

 1. Pyrin myös olemaan haikailematta. Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät ja huonot puolensa, joten parasta vain nauttia siitä, mitä milloinkin on tarjolla. Lisäksi mielestäni suomalainen luonto on kauneimmillaan kaikissa muodoissaan, myös sateisina syyspäivinä.

  VastaaPoista
 2. Olet onnellisessa asemassa jos osaat olla haikailematta. Siinä missä näen kauneuden talvessa ja nautinkin siitä, niin se kestää itselleni vain liian kauan. Tämä voi toki johtua siitä, että asuttuani maassa jossa ei kestä niin kauaa tuo talvi niin kaipaan kevättä jo maaliskuulle :)

  VastaaPoista
 3. Mustat Balleriinat: Näin juuri! Mielestäni se kuitenkin jokaisen omalla vastuulla, miten paljon antaa asioiden, joita ei itse voi muuttaa (kuten sää), mielialaan vaikuttaa. Ja kun alkaa tarkastella asioita niiden positiivisten lasien kautta, niin alkaahan sitä kauneutta ympäriltä löytymään vaikka millä mitalla:)

  Dahlia: Tiedostan kyllä, että olen tässä suhteessa onnekas - vaikka toki olen vähän töitäkin tehnyt tämän tilan saavuttamiseksi:) Minua on auttanut suuresti se ajatus, että sää on, mitä on, joten sitä ei kannata edes miettiä - se kannattaa vain hyväksyä sellaisenaan, eikä antaa sille valtaa vaikuttaa mielialaan. Jos jotain asiaa ei pysty omalla toiminnallaan muuttamaan, voi omaa asennetta kuitenkin aina muuttaa.

  Minulle rankinta talvessa on se valon väheneminen, mutta sekään ahdistus ei kauaa kestä, kun tiedän, että joulun maissa alkaa päivät taas pitenemään. Mutta ymmärrän kyllä, että jos on tottunut lyhyeen talveen, voi Suomen talvi tuntua vähän turhan pitkältä:) Sun pitäis varmaan yrittää innostua kaikesta talvisesta tekemisestä, niin asenne vois vähän lieventyä! Eikun vaan pulkkamäkeen, luistelemaan, hiihtämään, lumikenkäilemään ja laskettelemaan!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig