Lumi

Lumi on paitsi se taianomainen, pieninä hattaroina taivaalta leijuva, valkoinen puuteri. Se on myös kauniita ja laadukkaita nahkalaukkuja valmistava suomalainen yritys.

Lumi pyysi blogiani mukaan haasteeseen, jonka tarkoituksena on esitellä kevään laukkumallistoa teille lukijoille, meidän bloggaajien välityksellä. Äänestämällä suosikkianne, eli tykkäämällä asukuvastani Facebookissa, te lukijat voitte voittaa 150€ arvoisen Lumi lahjakortin ja voittajabloggaaja saa omakseen haluamansa laukun.

Lainasin Lumilta kuvia varten Saimi 3 Pocket laukun:

Mekko - Estradeur / Kengät - Vagabond / Laukku - Lumi

Voitte käydä äänestämässä asuani, tutustumassa uuteen mallistoon ja osallistumassa (lempiasuanne tykkäämällä) arvontaan Lumin Facebook sivuilla: https://www.facebook.com/I.Love.Lumi

Suora linkki asuuni: tässä

Äänestysaika päättyy 28.2.2013. Kiitos ja onnea arvontaan!

-

Vote my outfit by liking my picture in Lumi Facebook page and you might win 150€ giftcard for Lumi. You can vote in: here.

2 kommenttia

  1. Minkä kokoinen tuo Saimi laukku on, mahtuuko sisälle kaikki tarvittava (kännykkä, lompakko jne)? Täytyykin käydä äänestämässä kun olen LUMI laukkua seuraavaksi investoinniksi harkinnut. Eli olisi lahjakortille käyttöä! -anna

    VastaaPoista
  2. Anna: Mitat ovat: 23x16x6. A4 ei siis mahdu suorana sisään. Laukku on kuitenkin tilava. Kokeilin omilla tavaroillani ja sisään mahtui normaalikokoinen rahapussi, kännykkä, digipokkari, pieni meikkipussi ja kaikki muu tarvittava pikkusälä! Yhdessä lokerossa on myös avainketju ja pieni vetoketjullinen sisätasku.

    Käy ihmeessä tutustumassa asuihin Lumin Facebook sivuilla ja äänestä suosikkiasi:) xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig