the thrill of it all

Toivottavasti kaikilla teillä uusi vuosi vaihtui iloisissa merkeissä! Itse vietin sen raketteja ihaillen ja ampuen, pulkkamäkeä laskien ja paukkuarkaa koiraa paijaillen.


Mitä edellisestä vuodesta jäi käteen?

Mitkä olivat niitä onnistumisen hetkiä? Milloin tunsin todella eläväni?

Mitkä ovat niitä asioita elämässä ja itsessäni, jotka haluan jättää taakseni?

Mitä haluan tuoda lisää, luoda ja kehittää seuraavana vuotena?

Nämä kohdat käyn läpi jokaisena vuoden vaihteena aina uudelleen. Ajatuksena lähinnä huomauttaa itselleen ne menneen vuoden onnistumiset ja onnen hetket. Noista hetkistä on hyvää ottaa kiinni, jotta tulevien tavotteiden arviointi helpottuu. Usein kun ne hetket, jolloin on eniten sovussa itsensä kanssa, ovatkin olleet aika yllättäviä. Miksei siis veisi elämää siihen suuntaan, jossa noista itsensä täydeksi tuntemisen hetkistä tulisikin vakituinen vieras elämässä.

Ja niin.. Välillä on ihan hyvä päästää irti. Ihmisistä, tavaroista, uskomuksista ja vanhoista ajatuksista. Putsata sitä päänsisäistä sotkua ja tuoda uusia, raikkaita ajatuksia sisään.

Rohkeutta unelmiin! xo

kuva, kuva, kuva, kuva, kuva, kuva

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, tämä on hyvä lista! Taidan kirjoittaa nuo itselleni päiväkirjaan (jos löydän kirjan jostain kirjapinojen uumenista, on aika harvalla käytöllä se kirjanen :) )

    Hyvää, onnistunutta vuotta 2013 sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Ilona: Kiva, jos siitä on jotain apua. Itse olen kyllä hyötynyt näiden asioiden kelailusta. Aiemmin nimittäin katselin mennyttä vuotta enemmänkin niiden saavutusten ja sellaisten ulkoisten huippukohtien osalta - en niinkään tunnetasolla. Tietysti saavutuksetkin on hyvä nostaa esiin, mutta eväitä uuteen vuoteen niistä ei välttämättä aina saa.

    Kiitos ja ihanaa vuotta 2013 myös sinulle Ilona!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig