Sparkle baby!

Joulukiireiden alkaessa kannattaa myös uhrata hetkinen aikaa uudelle vuodelle. Itse olen ollut usein tilanteessa, jossa uuden vuoden juhla-asun hankinta on jäänyt todella viimetinkaan kaikkien muiden puuhailujen keskellä. Vinkkini onkin hankkia uuden vuoden mekko jo nyt, kun mekkotarjonta on parhaimmillaan ja nettikauppatilauksetkin ehtivät saapua kotiin ennen joulua.

Pikkujoulumekkopostaukseni sai ennätysmäisen paljon klikkauksia. Kiitos siitä:) Samanlaista mekkokavalkadia en ehtinyt tähän hätään uuden vuoden mekoista koota. Mutta eipä tarvitsekaan! Löysin nimittäin yhden suosikin, joka kirkkaasti päihitti muut mekkoehdokkaat. My dream dress for New Year's party:


Mekko on Vila for Nelly mallistosta, kahdella eri värivaihtoehdolla. Hintaa mekolla on 64,95 euroa. Tällä hetkellä hinta alennettu 38,95€. Nellyllähän on nyt menossa joulukampanja, jossa nyt tehdyt tilaukset voi maksaa vasta helmikuussa. Ihan kiva juttu sekin jouluhankintoja tehdessä.

No joka tapauksessa mekossa minä ihastuin sen yksinkertaiseen malliin ja tietysti paljettimereen. Harakka mikä harakka. Lisäksi ajattelin mekon kaveriksi sopivan jonkin kivan neuleen. Ihan uuden vuoden ulkoilua ja rakettien seuraamista ajatellen, mutta myös sitten jatkokäyttöä varten. Itse kun olen paljettihamosesta haaveillut jo pidemmän aikaa.. Saappaisiin, paksuihin sukkahousuihin ja neuleeseen yhdistettynä.

(postauksen linkki on affiliated linkki)

2 kommenttia

 1. Ihana!! Varsinkin tuo musta.

  Ja hei, kiitos paketista! Sydän roikkuu jo seinällä ja namut syöty avomiehen kanssa:) Myytkö muuten noita sydämiä? Äitini ihastui niihin ja voisi olla kiinnostunut ostamaan useamman kappaleen..

  VastaaPoista
 2. Sini: Eikös vain:)

  Ole hyvä - kiva kuulla, että paketti saapui & sisällöstä on nautittu!

  Voisin mahdollisesti myydäkin:) Sydämet ovat aika isotöisiä, joten en oikein tiedä mitä hintaa niistä pyytäisin.. 5 euroa kappaleelta? Jos äitisi haluaa useamman ja toimituksen jouluksi, pyydä häntä ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostiini: ihanastyle@hotmail.com

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig