sähköä hiuksissa

Tämä tuotevinkki piti jakaa teidän kanssanne jo toissa viikolla, mutta jotenkin se on aina päässyt painumaan unholaan.

Yksi tämän hetken lempihiustuotteistani on Schwartzkopf Gliss Daily Oil Elixir, joka on toiminut loistavasti kahta tämän hetken päällimmäistä hiusongelmaani, elottomuutta ja sähköisyyttä, vastaan.

Image and video hosting by TinyPic

Tuote antaa kaunista kiiltoa ja pehmeää tuntua hiuksiin, kuitenkaan latistamatta niitä. Olen vedellyt tätä öljyä myös kiharoiden päälle, eivätkä ne ole tästä kärsineet. Päin vastoin. Mielestäni tämä ei myöskään mitenkään erityisesti nopeuta hiusten likaantumista, jos öljyä ei suoraan juureen lisää. Kaiken kaikkiaan näppärä tuote sähköisille ja kiiltonsa menettäneille talvihiuksille. Erityisplussaa pullon pumpusta, joka mahdollistaa tasan sen määrän ottamisen, mitä kulloinkin itse haluaa.

Tulee kuitenkin huomata, että tuotteen kolme ensimmäistä ainesosaa on silikooneja, joiden jälkeen tulevat vasta luonnon omat öljyt. Eli vaikka tuoteselosteessa kerrotaan öljyn käyvän myös hoitotuotteen tapaan ennen pesua tai kosteaan, juuri pestyyn tukkaan, en itse ole kovinkaan vakuuttunut noista hoitavista ominaisuuksista. Lähinnä pidän tätä hyvänä kosmeettisena tuotteena, josta toki myös niitä öljyjä jonkin verran löytyy. Olen kokeillut tätä tuotetta kaikilla edellämainituilla tavoilla ja parhaiten se minun hiuksissani toimii tosiaankin pestyjen, föönättyjen hiusten pituuksiin ja latvoihin lisättynä.

2 kommenttia

  1. Loistava vinkki. Omat hiukseni leijailevat nytkin sähköisenä pilveni pääni ympärillä, joten tarpeeseen tulisi. Eikä varmaan kauhean kalliskaan ole?

    VastaaPoista
  2. Ansku: Kannattaa kokeilla! Ei muistaakseni ollut kallis - jossain 5 euron hujakoilla Sokoksessa:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig