naughty or nice

Jouluterveiset Pohjanmaalta! Joulupostauskin oli teille jo etukäteen kirjoiteltu, mutta se jäi julkaisematta kaiken kiireen ja hälinän keskellä. Jatkan vielä lomailua parisen viikkoa, joten aikaa postausten tekoon ei niin hirvittävästi ole. Ajattelin jakaa teidän kanssanne kuitenkin osan saamistani lahjoista.

Isältäni sain uuden palasen nomination rannekoruuni. Itse rannekorun sain lahjaksi viime jouluna.

Tänä jouluna sain hyvin suuren määrän kosmetiikkaa ja hiustuotteita. Rakastan tällaisia käytännöllisiä lahjoja.

Suklaata tietysti. Tänä vuonna onneksi hyvin maltillisen määrän. Olen muuten lihonut tällä lomalla kaksi kiloa. Ihan positiivista sinänsä. Minun kun on aika vaikeaa saada yleensä kiloja kartutettua.

Sain paljon kynttilöitä - tässä niistä muutama.

Sain myös ihanan pehmoisen täkin ja pyyhkeitä - valkoisia tietenkin. Päätin viime vuonna kerätä ainoastaan valkoisia liinavaatteita.


Sain lahjaksi myös ihanat hanskat ja tietysti niitä villasukkia. Nyt saa talvipakkaset paukkua:)

Täytynee todeta, että näköjään olen ollut kilttien listalla - ainakin joulupukin kirjoissa! Ihanaa loppuvuotta kaikille.

2 kommenttia

  1. Mukavaa, että joku on ilahtunut parista joulukilosta. Vaihtelua ihmisten ainaiseen joulukilovalitukseen. :)

    VastaaPoista
  2. Mustat balleriinat: Hih:D Olen joskus jopa yrittänyt painoa ihan nostamalla nostaa siinä kuitenkaan onnistumatta, niin oli kyllä ihan kiva ylläri että se oli nyt itsestään noussut! Että en valita.. ihanaa kun varsinkin kasvoihin on tullut jo ihan parin kilon lisäyksellä hieman lisää täyteläisyyttä.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig