Joulutervehdys

Tänä vuonna päätin lähettää perinteisten pahvikorttien sijaan jotain kestävämpää ja käytännöllisempää. Itse aina säästän saamani kortit, mutta tiedän monen kotitaloudessa korttien päätyvän joulun jälkeen roskapönttöön.

Pinterestistä löysin kauniita, virkattuja joulukoristeita ja niistä inspiroituneena päädyin verestämään virkkaustaitojani pitsisydänten muodossa.

Image and video hosting by TinyPic

Langaksi valitsin harmaan villalangan. Osaan sydämistä tein sokeritärkin ja osan jätin ihan luonnollisen pehmeiksi. Molemmat tavat toimivat mielestäni ihan hyvin. Sen kummempia ohjeita ei minulla ollut. Eri mallit syntyivät yrityksen ja erehdyksen kautta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jokaisesta sydämestä tuli uniikki ja osaan ompelin helmiä. Sydämet ovat toki aika suuritöisiä, joten jokainen vastaanottaja tulee saamaan vain yhden sydämen. Ehkä tästä täytyy tehdä jokavuotinen traditio, niin ystävät ja perhe saavat useammankin sydämen joulukuusta koristamaan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Iso pino joulutervehdyksiä odottaa nyt Postin omakuvamerkit kyljessään lähettämistään. Sain merkit osana Postin omakuvapostimerkkikampanjaa.

Ja kuten aiemmin teille jo lupailinkin, haluan lähettää joulutervehdyksen myös muutamalle lukijalleni kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Laitan joulutervehdyksen 4:lle ensimäiselle oman sähköpostiosoitteensa kommenttiboksiin jättäneelle lukijalleni. Tiedän, ettei moni halua sähköpostiosoitettaan julkiseksi laittaa, joten en julkaise kommentteja. Laittakaahan kommenttiin kuitenkin jokin nimimerkki, vaikka kommentoisittekin anonyyminä, niin voin mainita voittajat täällä epäselvyyksien välttämiseksi. Ilmoitan voittajat täällä, mutta kyselen osoitteet sitten suoraan sähköpostin välityksellä, niin tämä pieni arvonta sujuu mahdollisimman mutkattomaksi.

Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig