IPP2012

Eli suomeksi siis itsenäisyyspäiväjuhlien parhaat pukeutujat vuonna 2012:

Image and video hosting by TinyPic

Laura Birnin puku sopi kantajalleen ja oli malliltaan klassinen, mutta kuitenkin tässä ajassa kierrätysnahkamateriaalin ansiosta. Moni juhlijoista oli sortunut tänä vuonna yliasustamiseen, mutta Lauran asussa kokonaisuuden kruunasi mielenkiintoinen pää/hiuskoru. Muutoin asusteet oli jätetty minimiin, hiusten ja luonnollisen meikin tukien kokonaisuutta.

Cheek vei italialaistyylisesti leikatulla puvullaan miesten puolelta pisteet kotiin. Tässä puvussa pienet yksityiskohdat onnistuivat tekemään asusta persoonallisen. Usein miesten pukeutumisessa persoonallinen kun valitettavasti saattaa kääntyä sinne mauttomuuden puolelle.

Elina Kiikko on näyttävä nainen ja valitsee vuodesta toiseen itselleen sopivia, upeita asuja. Pidin erityisesti tämän vuoden mekon hieman pehmeämmästä tyylistä verrattuna Elinan aiempiin pukuihin. Vaikka sifonkimekoista yleensä pidänkin, tänä vuonna Kiikon mekko taisi olla ainoita "sifonkiunelmia" joista oikeasti pidin.

kuvat: iltasanomat.fi & yle.fi

Oma itsenäisyyspäiväni meni aamujumalanpalveluksen, soihtukulkueen katselun ja tietysti linnanjuhlien merkeissä. Myös omaa poisnukkunutta veteraani-isoisääni muistellen. Onnea itsenäiselle Suomelle!

3 kommenttia

  1. Yliasustamista minäkin huomasin. Ja ihan vaan tosi epäsopivia juttuja. kyllä sitä toivoisi että silloin kun on kyseessä näin isot juhlat, ostaisi palvelunsa vaikka stylistiltä jos omat taidot ei riitä. Välilä sattui nimittäin silmiin :D

    VastaaPoista
  2. Ansku: Minusta oli positiivista se, että tänä vuonna moni oli oikeasti yrittänyt luoda näyttävää kokemusta. Valitettavasti se yrittäminen oli joissakin asuissa kääntynyt itseään vastaan juurikin liikojen korujen tms muodossa. Pari tämän juhlan aiheeseen sopimatontakin pukua bongasin. Minusta ne aivan liian paljon paljastavat puvut eivät oikein tähän juhlaan kuulu. Mutta paljon oli mielestäni sellaisilla "ei julkkiksilla" nättejä, itselleen sopivia kokonaisuuksia, jotka eivät varmasti näissä listauksissa koskaan tule näkymään. Kaiken kaikkiaan ihan kivaa oli mielestäni se, että värejä oli käytetty rohkeasti ja yritystä oli pelissä:)

    VastaaPoista
  3. näyttävää kokemusta=näyttävää kokonaisuutta ;)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig