5 x 2012 trends

Mietiskelin tuossa eilen illalla tätä vuotta 2012 ja sen mukanaan tuomia trendejä. Päädyinkin kokoamaan pienen yhteenvedon niistä trendeistä, jotka tänä vuonna koin vahvoiksi ja joista itse henkilökohtaisesti pidin.


1. Hiusöljyjä on toki ollut markkinoilla jo pidemmänkin aikaa, mutta tänä vuonna ne löivät itsensä läpi oikein kunnolla. Nyt hiusöljyjä löytyy hieno valikoima myös markettimerkkien puolelta, ei vain selektiivisisltä hiusmerkeiltä. Itse kirjoitin hiusöljyistä täällä.

2. Housumuodissa oli todella pitkä ajanjakso, jolloin sesonkien vaihtuminen näkyi lähinnä vain malleissa. Tänä vuonna värikkäät ja kuviolliset housut löivät itsensä oikein kunnolla läpi. Keväällä katukuvaa ilostuttivat värikkäät farkut, jotka hehkuivat herkullisissa karkkisävyissä. Kesän housuissa oli kaunista itämaiskenkistä printtiä ja liehuvaa lahjetta. Syksyllä sävyt ovat hieman tummentuneet, mutta kuviot kuitenkin pysyneet ollen välillä vain vaikkapa kohosamettikuviointia housun pinnassa. Printtihousuja vilahteli ainakin huhtikuisessa postauksessani leveälahkeisista housuista.

3. Vuoden "it-laukku" taisi tulla Célineltä. Laukku olikin mielestäni kaunis ja harvinaisen järkevästi muotoiltu. Liekö taantuman vaikutuksia.. Hieman samantapaisia, strukturoituja laukkuja vertailin ja harkitsin tässä postauksessa.

4. Ihana, mutta minulle sopimaton trendi oli peplum, jossa lantiota korostetaan jonkinmoisella frillalla tai liehukkeella. Olenkin tyytynyt ihailemaan tätä trendiä lähinnä muiden yllä. Peplumin mainitsin mm. elokuun postauksessa ideoita syyshankintoihin.

5. BB voiteet ovat nekin olleet markkinoilla jo jonkin aikaa. Suuren kansan tietoisuuteen ja markettien hyllylle ne kuitenkin tulivat täysipainoisesti tänä vuonna. Ihastuin BB voiteiden helppouteen ja luonnolliseen lopputulokseen iholla. Kirjoittelin Garnierin BB voiteesta täällä.

kuva, kuva, kuva, kuva, kuva

Oliko sinulla samoja suosikkeja tai jotain lisättävää minun listaani?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig