wedge sneakers

Mitäs mieltä olette wedge trainers trendistä?

Varmaankin jakaa mielipiteitä. Minä satun niistä pitämään. Salaa ihailin noita hieman pituutta antavia lenkkareita niiden ensi kertaa tullessa markkinoille. Eiköhän liene Isabel Marant, joka tämän(kin) trendin aloitti.
Jos nyt etsitte omia 'korkolenkkareitanne', vinkiksi voin kertoa, että Topshopilta löytyy kuvan mallien lisäksi paljon kivoja vaihtoehtoja. Ashin mallisto kannattaa myös tsekata. Sporttisemmat tytöt taas voisivat ihastua Niken versioihin.

Kuvia netistä selaillessani tosin huomasin, että tämä malli ei näytä hyvältä kaikilla ja kaiken kanssa, joten yhdistelyssä saa olla hieman varovainen. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Sporttisen reipasta perjantaita kaikille!

Harmaat Acrobat Wedge Trainers täältä & Mustat Aerobic Wedge Heel Trainers täältä

2 kommenttia

  1. Itseä noi kengät ei sytytä yhtään :) Mutta mielipiteitä on monia!

    Sellainen off-topic, että mitä olet opiskellut/opiskelet? (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No nämä juuri varmaan ovat sellaiset kengät, joita joko vihaa tai rakastaa. Itsekään en ole vielä niitä hankkinut, kun mietin ovatko hieman liian aikaan sidotut trendituotteet, joita ei enää vuoden jälkeen kehtaa pitää:)

    Minulla on takana sekä ammattikorkeakoulu-, että yliopisto-opintoja. Ammattikorkeakoulussa olen opiskellut vaatetusalaa ja yliopistolla yhteiskuntatieteitä.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig