tänään ei kukaan vastaa, jätä viesti vastaajaan..

Välillä tulee näitä päiviä, jolloin tekisi mieli pysytellä peiton alla, olla tapaamatta ketään, tekemättä mitään ja puhumatta kenellekään.

Kun itselläni on huono päivä, yritän ottaa vähän välimatkaa ihmisiin. Välillä toisten seura saattaa kyllä piristää, mutta pahimmassa tapauksessa käykin päinvastoin. En halua tartuttaa huonoa mieltäni keneenkään saatikka sitten vielä pahoittaa jonkun mieltä tiuskaisulla tai turhan tiukilla sanoilla.

Kun oikein ottaa päähän ja suututtaa, parasta helpotusta minulle on tehdä jotain. Siivota, käydä lenkillä.. tehdä jotain fyysistä ponnistelua vaativaa.

Sellaiset hieman surullisen alavireiset päivät vaativat taas kaverikseen herkkuja, hyvän kirjan tai elokuvan ja lämpöisen peiton.

Minulle tärkeää kuitenkin on, että saan tuntea suuttumuksen, turhautumisen ja surullisuuden tunteet rauhassa. En usko, että mihinkään negatiiviseen tunnetilaan kannattaa jäädä pitkäksi aikaa rypemään, mutta välillä jokaisella on oikeus olla tavoittamattomissa ja epäsosiaalinen.

..onneksi näitä päiviä eteen tulee aika harvoin.

2 kommenttia

  1. Voi kuule itsellenihän näitä päivä tulee eteen harvase viikko! Onneksi avomies osaa jo sen verran lukea käytöstäni, että pysyttelee vähän kauempana kun kiukuttaa. XD

    VastaaPoista
  2. Sini: Minulle nämä "pahat päivät" iskevät aika harvoin, mutta sitten ne kestävätkin vähän pidempään ja välillä liikutaan vähän syvemmilläkin vesillä. Mutta onneksi perusluonne on positiivinen, niin näistäkin aina noustaan:) Se on kyllä hyvä, että läheiset osaavat antaa tilaa silloin kun tarvitaan, ettei draamasta synny isompaa;D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig