Postia sinulle

Postilta kysyttiin, olisinko halukas ottamaan vastaan arkillisen vapaavalintaisella kuvalla varustettuja omakuvapostimerkkejä. Olin juuri suunnitellut pientä arvontaa blogiini, joten ajattelin näiden kahden asian tukevan hyvin toisiaan. Voin nyt lähetellä teille rakkauskirjeitä omalla kuvallani varustettuna:) Olkaahan siis tarkkana - arvonta on tulossa myöhemmin tällä viikolla!

Miten omakuvapostimerkkien tilaus ja suunnittelu sitten tapahtuu?

Menet vain Postin sivuille: www.posti.fi/kortitjakirjeet/postimerkit/omakuvapostimerkki/. Lue tarkasti tuolla sivulla olevat tiedot ja vinkit kuvan valintaan. Sen jälkeen klikkaa itsesi tutustu ja tilaa kohtaan, jossa voit ladata haluamasi kuvan ja valita postimerkin kehyksen.

Omakuvapostimerkkiarkki sisältää 20 kuvaa ja samalle arkille voi halutessaan valita neljä erilaista kuvaa. Itse otin koko arkin samalla kuvalla. Hintaa 1. luokan postimerkkiarkille tulee 32€ (kappalehinta 1,60€) ja 2. luokan arkille 30€ (kappalehinta 1,50€).

Omakuvapostimerkit ovat mielestäni paikallaan sitä sellaista "erityistä postia" lähettäessä. Jouluyllätykset, syntymäpäivä- tai hääkutsut, kiitoskortit, onnittelukortit tai vaikkapa ne ihanat kirjeet ystävälle tai rakastetulle on mukavaa sujauttaa henkilökohtaisella postimerkillä varustettuun kuoreen.


Itse päädyin tilaamaan merkkini jouluisella layoutilla, koska arvonnasta ylijääneet merkit ajattelin käyttää joulupostituksiin. Halusin kuvan kuitenkin sopivan myös blogilähetyksiini, joten kuvan aiheeksi valikoin itseni - en vaikkapa perhepotrettia edellisjoululta. Posti antoi vinkkinä myös sen, että kuvan olisi hyvä olla selkeä, joten maisemat tai muut sellaiset rajautuivat pois aihelistalta.

Mustavalkoiseen kuvaan lisäsin kuvankäsittelyohjelmalla punaista huuliin, jotta kuva sitoutuu valitsemaani kehykseen ja saa hieman eloa muutenkin. Kuvien tekijä oli hieman joutunut rajaamaan pois kuvan korkeutta, mutta oli tehnyt sen oikein taitavasti.Ps. Postimerkit ovat kuvista poiketen erittäin tarkkoja. Minun kamerani ei vain tahdo saada zoomattua kovin laadukkaasti näin pieniin kohteisiin.

3 kommenttia

 1. Kaunis kuva! :) Hei miten kauan noiden toimituksessa meni? Ajattelin, että jos joulumerkeiksi noita tilais!

  VastaaPoista
 2. Sini: Kiitos kaunis:)

  Laitoin tilauksen menemään viime viikon keskiviikkona ja sain merkit nyt maanantaina. Eli jokunen työpäivä ja viikonloppu välissä:)

  VastaaPoista
 3. Love your blog, in fact arrived by checking yahoo and google for a comparable issue to this post. Which means this might be a late post nevertheless keep up the great work.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig