go nuts, do donuts

Tämä aamu on hurahtanut leipomisessa. Nyt koko asunto on aivan sekaisin. Ei nimittäin kokkailu tai leipominen minulla suju aivan yhtä siististi kuin Nigellan keittiössä.

No tällaisia luomuksia ahertamisesta sitten syntyi:Löysin kivalta ja helpolta kuulostavan donitsiohjeen täältä. Suosittelen kokeilemaan. Rakenteesta tulee tosiaankin tällä reseptillä enemmän pehmeän donitsimainen, eikä sellainen pullamainen, sitkeä munkki.

Ohjeessa ei ollut kovinkaan paljoa sokeria, joten halusin tehdä donitseilleni oikein kunnolla makean kuorrutuksen. Käytin kuorrutukseen Pandan toffeetäytteistä suklaata, johon lisäsin hieman kermaa. Kuorrute ei olisi riittänyt kaikkiin donitseihin, joten päädyin lisäämään noin puolessa välissä joukkoon pähkinävoita. Siksi osa donitseista on kuvissa hieman vaaleampia.

Nyt sitten vain kahvit tulemaan ja herkuttelemaan! Ja ehkä vähän siivoamaankin..

//Edit: Nyt vielä jälkeenpäin reseptiä vilkaistessani huomasin, että olin näköjään unohtanut omista donitseistani täysin reseptissä olevan maidon.. Ihan hyviä tuli ilmankin, mutta en nyt sitten osaa sanoa, minkälaisia näistä olisi tullut täysin reseptiä noudattaen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig