getting organized for winter

Eilisen päivän omistin kaappien siivoukselle. Nyt pitäisivät kaikki talouden kaapit olla sellaisessa järjestyksessä, että kehtaisi vaikka vieraille esitellä:) Raivasin myös kesävaatteet pois vaaterekiltä ja -kaapista. Korjasin suurimman osan "korjattavaa pinon" vaatteista ja heitinpä muutaman loppuunkuluneen vaatteen menemäänkin.


Talvivaatteiden kohdalla huomasin tilanteen olevan aika hyvin. Yhdet housut ja neuleen voisin mahdollisesti hankkia, kuin myös jonkin kivan mekon. Pakollisia hankintoja edessä on vain sukkien, sukkahousujen, perustoppien ja alusvaatteiden osastoilla. Olen huomannut myös ajattelevani välillä nahkahousuja.. miten kivalta ne näyttäisivätkään sifonkitopin kanssa. Postailen tässä piakkoin pari inspiraatiokuvaa aiheesta, niin näette, mitä tarkoitan.

Itse haluan aina sesonkisiivouksen vaatekaapilleni tehdä, koska olen huomannut sen psykologisen vaikutuksen. Esimerkiksi nyt ennen siivousta teki mieli kantaa koko vaatekaapin sisältö kirpparille - niin kyllästynyt olin kaikkeen omistamaani. Nyt kun kesähepeneet on raivattu pois ja pari talvitäydennystä tuotu tilalle, tuntuu vaatekaappi taas ihan uudelta ja ihanalta - vaikka samoja vanhoja juttuja siellä on kuin ennenkin.

All Sunday I spent cleaning out my closets. I took my summer stuff to the storage and brought winter things in. I love how after seasonal cleaning the whole closet feels like new! I needed to fix some things and see if I need to buy anything for this new season. I only really need a couple pair of socks and stockings, some underwear and basic tops. I would also want to buy a pair of trousers, maybe in leather, a dress and a knit.

2 kommenttia

  1. Ihanan järjestelmällisen näköistä, oma vaatekaappini on tällä hetkellä aivanjärkyttävän kaaoksen alaisena, kaiaisin itseekin "siivouspäivää" haha :) Kivaa blogia kirjoittelet!

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. With A Silver Lining: Hih:D Vähän myöhään kyllä minullakin tämä siivous meni, mutta olipa se taas vaivan arvoista! Ihanaa kun on kaikki taas järjestyksessä ja kauniisti viikattuna:)

    Kiitos kaunis <3

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig