Garnier Miracle Skin Perfector - B.B. creamMistä?
Ostin omasta S-Marketistani. Tuote löytyi hyllyltä kasvorasvojen kohdalta.

Hinta?
13 euroa ja sentit päälle. Tuotetta 50ml purkissa.

Tuotelupaukset? Käyttöohjeet?
Mitä ajattelen?
Voide on paksua ja tuntuu iholla erittäin kosteuttavalta. Tuntuma on, että 50ml purkista huolimatta tuote tulee kulumaan nopeampaa kuin 30ml meikkivoide, koska käytän tätä kerralla enemmän kuin kevyesti levittyvää meikkivoidettani. Tuotteessa on erittäin voimakas tuoksu, joka kestää iholla ainakin noin puoli tuntia levittämisen jälkeen. Tuote tasoittaa ihonsävyä hyvin, mutta silmänaluseni kaipaavat vielä peitevoidetta. Ei peitä punoittavia finnejä tai muita näkyvämpiä ihon virheitä. Niinä päivinä, joilloin ihoni tuntuu tasapainoiselta, en ole välttämättä tarvinnut tämän alle kosteusvoidetta. Yleensä kuitenkin kuivaihoisena kosteusvoiteen alle laitan. Kuivalla ihollani tuote pysyy kohtuullisen hyvin aamusta iltaan. Pientä "sävyn" kerääntymistä kuiviin kohtiin on kuitenkin havaittavissa. Vaalein sävy itsessään on talvi-iholleni liian tumma. Joudun levittämään tuotetta myös kaulalle. Sävy kuitenkin loppujen lopuksi sulautuu aika hyvin ihoon, eikä lopputulos näytä liian tummalta meikkivoiteelta.

Miksi pidän?
Tuote saa ihon oikeasti näyttämään ihon paremmalta. Terveeltä, kosteutetulta ja heleältä. Monet meikkivoiteet kun tarjoavat ainoastaan vain peittoa, mutteivät oikeastaan itse ihon ulkonäköä paranna. Itse olen huomannut, ettei se efekti tule itselleni ihan heti levittämisen yhteydessä, vaan kun vilkaisen peiliin joskus vartin tai puolen tunnin kuluttua levittämisestä. Kuiva ihoni näyttää oikeasti aika kivalta. Toinen asia, mitä pidän itselleni positiivisena on tuotteen antama lisäkosteus.

Miksi en pidä?
Tuotteen voimakas tuoksu alkaa vähän kyllästyttämään. Väärän sävyn vuoksi joudun näkemään hieman liian paljon vaivaa tällaisen helpoksi tarkoitetun tuotteen eteen.

BB voide?
Ennemminkin kosteuttava päivävoide. Toki tässä on se heleyttävä efekti, suuremmat kosteustehot ja pakkauksen mukaan C-vitamiinijohdannaista sisältävä koostumus, joilla ero tavalliseen kosteuttavaan päivävoiteeseen voitanee perustella.

Kenelle?
Luonnollista lopputulosta haluaville. Normaalista kuivaan ihoon. Kuvittelisin olevan loistotuote mm. äideille ja koululaisille/opiskelijoille, jotka haluavat aamukiireessä yhdistää aamurutiineja ja suosivat monitoimituotteita.

Kenelle ei?
Rasvoittuvalle sekaiholle. Tuoksuherkille. Ihosävyasteikon vaaleimmassa päässä oleville.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig