Sense and Sensibility

Monta vuotta uskollisesti palvellut Longchampin musta laukku on lähtenyt uudelle omistajalle ja nyt edessä onkin uuden laukun hankinta. Minulle laukut ovat vaikeita ostettavia. Harvoin löydän laukun, josta oikeasti pidän. Tällä hetkellä harkinnassa on kaksi laukkua. Malliltaan molemmat erittäin klassisia. Hintaluokaltaan tosin sijoittuvat eri ryhmiin.

Molemmilla laukuilla on omat hyvät ja huonot puolensa.

H&M:n laukussa plussia ovat hinta, kunnollinen sulkemismahdollisuus vetoketjulla ja musta väri. Keinonahka on yleensä myös kevyempää kuin aito. Itse en ole kovinkaan hellävarainen laukkujen käsittelijä, joten kaikki edelliset huomioon ottaen, voisi tämä vaihtoehto olla minulle parempi. Vaikka laukun materiaali on myös hyvä puoli, aiheuttaa se laukulle myös ison miinuksen. Keinonahka kestää kovaa käyttöä hyvänä vain vuodesta kahteen vuoteen. Laukulla ei ole jälleenmyyntiarvoa.

MICHAEL Michael Korsin Hamilton laukku on äärettömän kaunis ja käyttööni sopivan kokoinen. Myös laukun sävy on minun vaatekaappiini sopiva, vaikkakin vaaleana (ja huomioon ottaen ronskin käyttöni) hieman herkkä. Merkkilaukkujen parhaimpia puolia mielestäni on kohtuullisen hyvänä pysyvä jälleenmyyntiarvo. Vaikka laukku onkin nahkaa, ei se lukemieni arvostelujen mukaan ole kovin painava. Laukussa ei ole vetoketjukiinnitystä, eikä pidempää olkahihnaa saa irti. Miinusta tuo myös hinta, joka on kuitenkin jokseenkin kohtuullinen merkkilaukulle, joka on nahkaa. Joutuisin hieman säästämään, että pystyisin laukun itselleni hankkimaan.

Oikeastaan ottaisin kumman tahansa laukun mielelläni "kokoelmiini", mutta koska en tavarankeräilyä enää juurikaan harrasta, olisi päädyttävä jompaan kumpaan... Arvaatteko kumpaan on sydän kallellaan?

Laukut: www.hm.com & www.netaporter.com

I am lookin for a new handback and here I have 2 good candidates. Price is very different but there are good and bad qualities in both of them. Black H&M bag is cheap, the color is very easy and I like that you can close it with the zipper. MICHAEL Michael Kors bag is beautiful, leather and better quality (for a long run). Not sure which way to go..

2 kommenttia

  1. Michael Korsiin varmastikin. :-) Tykkään itsekin tuosta laukusta, mutta minusta se näyttäisi paremmalta jossain muussa värissä, esim. mustana?

    VastaaPoista
  2. Bisquits: Bingo:) Laukusta on ainakin sellainen hiukan isompi versio mustana. Malli ja yksityiskohdat ovat siinä aika tavalla samat. Itse pidän tästä sävystä erityisesti, mutta onhan se musta aina käytännöllisempi! Omistamani musta Longchamp oli nimenomaan siitä hyvä, että se sopi kaiken kanssa yhteen. Vaikka hiekka neutraali sävy onkin, niin ei se ihan KAIKEN kanssa käy, vaikka niin haluaisin itselleni uskotellakin:) Vaikeaa... :D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig