cuteness

Vaikka kolmenkympin rajapyykki itsellänikin uhkaavasti lähestyy, en ota itseäni turhan vakavasti. Minusta vanhemmissa ihmisissä on usein kaunista se, miten he ovat pystyneet säilyttämään lapsenmielisyyttä ja leikkisyyttä kaiken kokemansa jälkeen. Usein olen kuunnellut mummoni tarinoita lapsuuden ajan köyhyydestä, joutumisesta jo pikkutyttönä raskaisiin töihin, sekä edesmenneen ukkini ohimennen lausumia sanoja sodasta. Ja silti meillä, kultalusikka enemmän tai vähemmän suussa syntyneillä, on vaikeuksia säilyttää sielussa se aito ihmetys ja lapsenomainen innostus elämää kohtaan.

Mummoni itkee kun itkettää ja nauraa kun naurattaa. Tulee ja halaa, milloin mieli tekee. Saattaa välillä lauleskella. Rakastaa lintuja ja ruokkii niitä talvella päivittäin. On joskus vähän pahalla tuulellakin ja saattaa silloin tiuskaista, mutta muistaa myös pyytää anteeksi jälkeenpäin. Mummo tekee töitä joka päivä - vaikka onkin sairauksiensa vuoksi koko ajan kipeä. Mummo rakastaa luontoa ja metsää, sekä tietää kaikkien kasvien nimet ja niiden käyttömahdollisuudet. Mummo huolehtii ja miettii muiden jaksamista. Antaa aina mukaan itseleivottua leipää, pullaa ja kakkua. Joskus mehua ja marjoja. Mummollani on mielipiteet ja omat ennakkoluulonsa, mutta sydän aina heikomman puolella. Olen onnekas, että minulla on elämässäni hyviä esimerkkejä aidosta välittämisestä!

Alustuksesta tuli vähän pitkä, mutta menköön näin perjantain kunniaksi. Postauksen pointtina oli vain huomauttaa, että söpöjä paitoja on tullut H&M:lle.. Tuovat mieleen Wildfoxin vastaavat neuleet. Välillä aikuinenkin saa olla vähän lapsellinen.


3 kommenttia

  1. Mä olen noita ihastellut, ja lintupaita on ihan ylisöpö!

    VastaaPoista
  2. Ansku: Niinpä... lintupaitaa minäkin olen vähän sillä silmällä vilkuillut:)

    VastaaPoista
  3. Ansku: Niinpä... lintupaitaa minäkin olen vähän sillä silmällä vilkuillut:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig