to keep or not to keep

To be, or not to be: that is the question:
Whether 'tis nobler in the mind to suffer
The slings and arrows of outrageous fortune,
Or to take arms against a sea of troubles,
And by opposing end them?
- W. Shakespeare 

Vasta tänään ehdin kunnolla sovitella H&M:n alesta tilaamiani vaatteita.


Beige takki on tuollainen ihana, a-linjainen söpöläinen. Takissa ihastuttaa kauniit yksityiskohdat ja epäilyttää vaalea väri.

Housut ovat tummansinistä puuvillasatiinia ja lahkeiltaan vajaamittaiset. Olen kipeästi vailla siistejä housuja, mutta näissäkin housuissa jää reisiin hieman ylimääräistä kangasta. Toisaalta taas en ole vuosikausiin löytänyt enää omankokoisia housuja, jollei mukaan lueta farkkuja, joten ehkä pitää vain tyytyä johonkin lähes hyvään. Kun ei ole niin ei ole.. Nämä housut olivat alessa alle kympin, joten mietin jopa mahdollisuutta kaventaa pöksyjä hieman reisistä.

Mitä mieltä olette takista ja housuista? Help needed!!

I ordered these items from H&M but not quite sure if I'm going to keep them. Do you have an opinion?

2 kommenttia

 1. Voi hitsi miten upea takki! Näyttää tosi hyvältä ton sun lyhyemmän tukan kanssa, ne sopii älyttömän hyvin yhteen :)

  Olen jo pidempään ihmetellyt erityisesti H&M:n vaatekokoja. Itse olen 165cm ja 54kg, ja mun täytyy joka kerta ottaa koko 34 (siis pienin!!!). Tänäänkin ostin housut ja pelkään että käytössä vähän venyvät ja jäävät isoiksi :/ Olen siis todella normaalikokoinen, joten en ymmärrä miten noin isossa ja suositussa kaupassa ei myydä pienempiä kokoja? Mistä minua pienemmät ihmiset löytävät vaatteensa? Kai se on sitä, että kun ihmiset lihovat niin kokoja isonnetaan, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä mahtuessaan samaan kokoon kuin ennekin... Harmittaa kun osa noista 34 kokoisista on isoja myös minulle, ja pienempiä ei ole saatavilla.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Oi kiitos!! Onhan ne aika pirtsakat yhdessä :D

  Ei siitä ole kauan kun luin jostain nettilehdestä, että kaupat ovat todellakin suurentaneet kokojaan. Hassua on se, että farkkuja kyllä löytyy pieniäkin kokoja, mutta "oikeita housuja" ei. Kait on sitten ajateltu, että pienet koot ovat suunnattu nuorisolle, jotka farkkuja pääasiassa käyttävät ja siistimmät housut aikuisille, jotka tämän logiikan mukaan ovat suurempia. Itse tiedän kyllä pari high end merkkiä, joilta pienempiä kokoja löytyy, mutta valitettavasti tällä hetkellä ei taloudellinen tilanne niiden ostelua salli..

  Mutta todellakin, en ole siistimpiä puvun housuja löytänyt enää vuosikausiin omassa koossani:/ 34 koko on mielestäni monella merkillä muuttunut 36 kooksi, eikä 32:sta tarjota juuri muissa malleissa kun niissä rennoimmissa "nuorisomalleissa" tai farkuissa.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig