shopping for autum

Muutaman viime vuoden aikana tyylini on tehnyt pariinkin kertaan lähes täyskäännöksen. Klassisesta, korkokenkiä käyttävästä ja naisellisia perusvaatteita käyttävästä neitosesta kuoriutui kokeileva ja trendejä pelkäämätön, rento pukeutuja. Korkokengät vaihtuivat mataliin balleriinoihin tai tennareihin, hameet pillifarkkuihin ja klassinen trench coat biker takkiin. Ehkä hyppäsin aikuisempaan tyyliin hieman liian nuorena.

Viimeisen vuoden aikana tuulet ovat jälleen muuttuneet. Klassinen tyyli on pikkuhiljaa alkanut taas viehättää ja vaatekaappiini tiensä löytäneet kengät ja vaatteet ovat olleet jossain mielessä paluuta entiseen. Muutos on tuntunut hyvältä monellakin eri tapaa. Klassinen vaatekaappi on varma - vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä, ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja omaa persoonaa on kuitenkin kohtuullisen helppoa tuoda esiin pienillä tehokeinoilla, kuten koruilla ja asusteilla.

Tässäpä pieni vilaus hankinnoistani syksyyn. Esittelen vaatteet kunnolla sitten päivän asujen yhteydessä.


1 & 2: Tilaus H&M:n aleosastolta sisälsi nilkkapituiset suorat housut tummansinistä puuvillasatiinia ja takki kauniilla yksityiskohdilla. Tämä tilaus oli saapunut reissuni aikana ja vielä olen hieman epävarma aionko näitä pitää. Sovitellaan ja katsellaan!

3 & 4: Lyhyt syystakki ja valkoinen kauluspaita löytyivät kotipaikkakuntani shoppailukierrokselta. Musta syystakki on ollut jo pitkään ostoslistalla, joten kirpparilta tämän bongattuani ei tarvinnut ostamista kahta kertaa harkita.

Here are few things I have bought for autum lately. My style is going more classic direction which actually makes shopping so much easier! First 2 items I ordered from H&M sale and other 2 I bought from my latest trip.

2 kommenttia

  1. Hei pidä ihmeessä toi henkkiksen takki!!! Ihana:D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Takissa minua hieman epäilyttävät aika vaalea väri ja leveä helma - mietin, tulisiko takkia sitten kovin paljoa pidettyä. Toisaalta olen siihen kyllä aika ihastnut noin muuten, että saattaa vaaka hyvinkin pitämisen puolelle kellahtaa;))

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig