Looong blog post warning!!

Pohjoisen reissu lykkääntyikin huomiseen, kun en yksinkertaisesti vain ehtinyt bussiin. No eipä tuo ole niin päivän päälle. Sainpa näin yhden extrapäivän hoidella rästijuttuja pois alta. Sain muun muassa korjattua lisää vaatteita korjauspinosta. Jee! Alkaa olla se pino jo aika hyvällä mallilla:) Pitääkin muistaa jossain välissä esitellä yksi paita, joka pienellä tuunailulla sai aivan uuden elämän. Tässä asu, jonka piti siis olla matkustuspäivän mukava asu.
kynähame: gina tricot / pusero: 2nd hand / neuletakki: h&m / balleriinat: spirit store / rannerengas: tokyo jane / aurinkolasit: aleksi 13

Yksi asia, josta minun on ollut tarkoitus kirjoitella, on viimeisin 30 päivän haasteeni. Myönnän, että tein alokasmaisen virheen ja valitsin liian vaikean haasteen, joka itse asiassa sisälsi monia varmasti yksittäisesti toimivia haasteita. Kuten herääminen joka ikinen päivä klo 6. Ja joka-aamuinen aamulenkki. Ja aikainen nukkumaanmenoaika. Jne, jne.. Eli jos olisin valinnut noista jutuista vain yhden ja pysytellyt siinä, olisin varmasti haasteessa onnistunut. Ehkäpä aikaisemman haasteen positiivinen anti sai haukkaamaan liian suuren palan ja innostumaan asiasta. Keskeytin haasteen toteuttamisen (yrityksen) jo reilu viikko sitten, koska en halua tuhlata aikaani tuntemalla syyllisyyttä jostain itse keksimästäni turhasta aiheesta. Mutta ei masennuta! Pohjoisen reissun jälkeen uudella energialla ja haasteella liikkeelle!!

Ja loppuun vielä tämän kesän lempparijätskini, joka on kyllä törkeän kallis irtojäätelöksi (yli 2€), mutta ihan mieletön herkku varsinkin kahvin kaverina. Nam!Kivaa perjantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia

  1. Ei ihme että tuo haaste jäi kesken, tällä aamuntorkku-illanvirkulla ei olisi toivoakaan onnistua :)!
    Sitä paitsi eikö haasteen tarkoitus ole parantaaa elämää jollain tavalla, siis jos se johtaa pelkästään huonoon omatuntoon, se ei silloin paranna elämää millään tavalla vaan päinvastoin. Silloin tavallaan olisikin haasteen hengen mukaista nimenomaan keskeyttää ;)

    VastaaPoista
  2. amelié: No näinpä!! Kyllähän haasteet saavat olla haastavia, mutta kyllähän niistä täytyy saada jotain irti, että ne kannattaa loppuun viedä:) Mutta tästäkin kokemuksesta viisastuneena on hyvä seuraavaa haastetta suunnitella!!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig