C'est la vie

Heipä hei. Ajattelinpa vain hihkaista teille noin niin kuin FYI, että tämä viikko tulee olemaan blogin puolella pikkaisen hiljaisempi. On taas paljon elämän langanpäitä solmittavana.

Jouduin tässä ottamaan taas rautakuurin, kun alkoi puhti tytöstä loppua. Mutta nyt olo on taas oma, energinen itseni, ja saan toivottavasti kaikki rästihommat tällä viikolla hoideltua. Olen onneksi tämän 16 vuoden aikana oppinut tunnistamaan itsestäni, milloin rauta-arvot ovat matalalla, niin uskallan jo itse lääkitä itseäni kun tarve vaatii. Rautahan on yksi niistä lisäravinteista, jonka syömisestä tulisi aina neuvotella lääkärin kanssa!! Oma anemiani puhkesi siihen aikaan, milloin se tytöillä yleensä alkaa jos on alkaakseen - teini-ikäisenä. Tietysti raskausaikana moni nainen joutuu myös rautaa syömään.

No mutta.. tarkoitus ei ollut höpötellä raudan puutteesta, vaan toivottaa ihanaa, syksyisen aurinkoista viikkoa kaikille. Pari postausta saan varmasti tälläkin viikolla aikaiseksi. Eräs lukijani herätti myös jälleen pienen kipinän videoiden tekoon... katsotaan olisiko aika herätellä YouTuben vlogi kanavakin jossain vaiheessa taas eloon!I have many things to do in this week, so I might not have time to update my blog regularly. Have an amazing week you all and we will see soon!

2 kommenttia

  1. Susu: Kiitos paljon:) Sopivassa suhteessa kiirettä ja kivoja juttuja tulee viikko sisältämään!! Ja niinhän sen pitää ollakin.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig