autum must haves 2/2

Ja sitten toiseen osaan syksyn ostoslista-ajatuksista. Kuten olen aiemmin kertoillut, haaveilen tällä hetkellä simppelistä vaatekaapista, joka koostuu helposti yhdisteltävistä ja laadukkaista vaatekappaleista.

Second part of my shopping list for the fall.


Vincen ihana hupullinen takki on villasekoitetta ja saatavilla kahdessa kauniissä sävyssä. Itse rakastuin nimenomaan beigeen versioon! Takissa minua viehättää jämäkän villan ja rennon mallin yhdistelmä. Hinta n. 570€.

Carvenin tummanharmaat villahousut ovat vuoratut ja sopivat siksi viileämpäänkin ilmastoon. Jostain syystä tunnen tällä hetkellä vetoa nilkkapituuteen kun housut ovat kyseessä. Hinta 290€.

Samujin konjakin värinen tote on täydellinen peruslaukku sekä työhön, että opiskeluun. Tämä siirtyy ehdottomasti toivelistalleni!! Käykäähän muuten tutustumassa ja ihastumassa Samujin omaan verkkokauppaan. Me maalaiset olemme saaneet aiemmin merkkiä tilattua myös Stockmannin verkkokaupasta. Hinta laukulle 370€.

Chloén pohjepituiset saappaat... pure love! Klassikkokengän ainekset ovat ilmassa näiden puhdaslinjaisten saapikkaiden kohdalla. Hinta 675€.

COSin angorasekoitteinen neulepusero on täydellinen väriläiskä neutraaliin vaatekaappiin. Sopii käytettäväksi yksinään, kauluspuseron kaverina tai pitsipusero alta vilkkuen. Hinta 55€.

By Malene Birgerin henkäisyn ohut pitsitoppi on se persoonallinen pieni yksityiskohta, josta klassinen vaatekaappi herää eloon. Hinta 189,95€.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig