30 päivää - haaste 3 (hiukset kuntoon)

Mikäli olet blogini uusi lukija, käyppäs vilkaisemassa tämä postaus, jos haluat tietää, mistä 30 päivän haasteessa on kysymys. Tunnistetta 30 päivää klikkaamalla pääset lukemaan kaikki aiheeseen liittyvät postaukset.

If you want to know about my 30 days challenge, go and check out this blog post (video is in english).

Viimeisimmän yrityksen mentyä penkin alle halusin nyt valita haasteen, jonka kohdalla onnistumisprosentti olisi suurempi. Minulle lääkkeiden säännöllinen otto on aina ollut vaikeaa. Se, että aikoinani sain ehkäisypillerin otettua joka päivä, vaati lääkkeen oton selkeää aikatauluttamista rutiineihin. Suurin osa lääkkeistä ja lisäravinteista on hyvä ottaa aamulla, joten aamupala onkin usein se luonnollisin yhteys pillerit nielaista. Jos siis syö aamupalaa ja lääke pitää ottaa ruoan yhteydessä.

Edellinen alustuksena tämänkertaiseen haasteeseen, jonka tarkoituksena on parantaa hiusten kuntoa ja kiihdyttää kasvuvauhtia taannoisen hiustenleikkuun tueksi. Olen lueskellut kaikenlaisia palstoja ja artikkeleita hiuksiin liittyen ja biotiini niminen vitamiini nousi niissä usein esiin. Jotkut pelottomat jopa käyttävät hevosille tarkoitettua, voimakasta biotiinilisää hiustenkasvun kiihdyttämiseen.

 picture from here

Itse päädyin positiivisia suosituksia saaneeseen Piimaxin C+Biotiini ravinnelisään. Biotiinista tiivistetty artikkeli löytyy vaikkapa täältä. Piimaxia löytyy ihan ruokakaupan luontaistuotehyllyltä, ja hintaa 300 pillerin purkille kertyy alle seitsemän euroa. Kokemuksista ja tuloksista kerron teille sitten kolmenkymmenen päivän päästä!

Purkki lupaa:
- kauniit hiukset (tuuheutta ja luonnollista kiiltoa)
- vahvat kynnet (lohkeilua ja liuskoittumista vastaan)
- nuorekkaan ihon

Nyt tietysti mietitte, että mikäs "haaste" tuo nyt on.. No juttu on nimittäin se, että pillereitä tulisi ottaa kolme päivässä. Pillerit ovat myös sellaisia mattapintaisia ällötyksiä, jotka jäävät helposti kitalakeen kiinni ja aiheuttavat nielemisongelmaisille oikeasti aikamoisia haasteita ja yökkäysrefleksin. Onneksi tabletit eivät ole kuitenkaan mitään ihan älyttömän suuria, joten ehkäpä tästä selvitään. Itse ainakin jään jännityksellä odottamaan tuloksia!!

This time my challenge is to eat biotin supplement - 30 days - and then tell you guys my experiences about it.  My aim is to improve the quality of my hair and also speed up hair growth. For me the challenge is to actually remember to take the 3 pills every single day. You can read more about biotin from here.

4 kommenttia

 1. Hahhaa! Ihanaa että jollekin muullekin on pilleireiden muistaminen noin hankalaa. Itse unohdan e-pillerilevystä kuukausittain 1-3 tbl :( En vaan muista.

  Mä olen kans koittanut noita samoja tbl mistä kirjoitit ja kieltämättä, kurkkuunhan ne jäi kiinni. Yöh..
  Toivottavasti tehoavat :)

  VastaaPoista
 2. Ansku: No voi kuule... meitähän on:)) Varmaan se ainut tapa on tehdä lääkkeen otosta yhtä jokapäiväinen rutiini kuin hampaiden pesusta. Laittaa sille tietty kohta päivästä, jolloin se pitää tehdä. Mutta onhan se haastavaa kun ne aamutkaan eivät ole aina ihan samanlaisia ja jos sen tavallisen ottoajan missaa, ei lääkettä välttämättä enää muista sitten ottaa!

  Voi apua..!! No mä yritän nieleskellä noi runsaan nesteen kanssa ja syödä päälle vaikka banaania, niin jospa ne alas uppoaisi:)

  VastaaPoista
 3. Sehän se, kun päivät on niin erilaisia kolmivuorortön vuoksi :D

  VastaaPoista
 4. Ansku: Niinpä:) Ehkä vain pitää ottaa sitten ruokailun yhteydessä, niin tulee ainakin otettua, vaikkei ihan samaan aikaan jokapäivä ottaisikaan!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig