summer blues


Sateista päivää tasapainottamaan valitsin ylle lempparihameen. Hameen kellohelma, korkea vyötärö ja leveät raidat helmassa luovat hauskan, tyttömäisen vaikutelman, jossa on hieman jopa pin up henkeä.

Eilen kävin taas verottamassa kaupungin kukkapuskia ruusunnupuista. Tällä kertaa nappasin punaisten rinnalle myös muutaman valkoisen nupun ja laitoin ne siniseen mariskooliin lillumaan. Hauskasti tämäkin asetelma toistaa päivän asun värejä.

5 kommenttia

 1. Susanna89: Kiitti:) Se on kyllä lemppari kesähamonen!

  VastaaPoista
 2. Oot niin ihanan hoikka ja kaunis :) Voisitko joskus tehdä ruokapäiväkirja-postauksen? Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 3. Ai että sulla on suloisen kapea vyötärö!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja postausehdotuksesta:) Laitan sen ehdottomasti harkintaan! Ravintoasioista puhuminen ja ruokapäiväkirjat ovat vain hieman kaksiteräinen miekka. Toisaalta (tunnustan kyllä) mielenkiintoisia lukea, mutta monella ihmisellä on niin voimakkaat mielipiteet ruoasta, sen laadusta ja määrästä, että bloggaaja voi asiasta kirjoittaessaan joutua vähän vaikeaan tilanteeseen. Mutta ehkäpä rohkaistun ja asiasta kirjoittelen;)

  Ansku: Hih, kiitti:) Hame ja kuvakulma tosin hieman korostavat vaikutelmaa, mutta kyllähän se aika kapoinen taitaa olla.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig