me, me, me

Olen blogihistoriani aikana kertonut itsestäni toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän. Yleisesti ottaen kuitenkin vähemmän. Olen pyrkinyt pitämään sisällön sellaisena, että fiksu lukija ymmärtää, ettei pelkästään blogin perusteella minusta tai elämästäni pysty kovinkaan suuria päättelemään. Perhe, ystävät ja elämän tapahtumat ovat pysyneet pääosin blogin ulkopuolella.

Ystäväni syntymäpäivillä täyttelin "Aikuiset ystäväni" ystäväkirjaa, ja ajattelinkin kirjoitella sen innoittamana pari juttua itsestäni.

Luonteeni: Olen omalla tavallani rauhallinen ja sellainen peruspositiivinen ihminen. Innostun asioista helposti, mutta jos asiat eivät etene nopeaan, menetän myös kiinnostukseni niihin helposti (koskee jossain määrin myös ihmisiä). Tykkään tehdä asiat hyvin, itse, omatoimisesti ja aikanaan. Olen täsmällinen ja inhoan kroonisesti myöhästeleviä ihmisiä. Ajattelen ihan liikaa. Minulla on loistava mielikuvitus ja olen luova esteetikko. Olen ihmisenä todella herkkä, mutta kuitenkin pystyn kestämään loppujen lopuksi aika paljon. Tarvitsen välillä yksinäisyyttä ladatakseni akkuja. Olen jonkinasteinen introvertti, avaudun uusille ihmisille aika hitaasti ja pidän uusiin sosiaalisiin ympyröihin totuttautumista hieman vaivalloisena. Kykenen kuitenkin tietysti lähestymään uusia ihmisiä ja luomaan ystäväpiirejä. Monien muuttojen myötä tähän on ollut totuttava. Pyrin hoitamaan asiat hyvin ja moraalisesti oikein, vaikkei se aina itselleni se helpoin ja miellyttävin tapa olisikaan. En tuo itseäni esiin, enkä nauti turhasta huomiosta, mutta en pelkää esiintymistä ja saatan esimerkiksi ryhmässä työskennellessä ottaa ohjat nopeasti käsiini jos muuta johtajatyyppiä ei löydy.

Ihailen ihmisissä: Moraalista selkärankaa, pyyteettömyyttä ja rohkeutta. Tunnen vetoa ihmisiin, jotka ovat ulospäinsuuntautuneita ja sosiaalisia. Miehissä minuun vetoaa edellä mainittujen luonteenpiirteiden lisäksi karisma ja intohimo jotain asiaa kohtaan. Olipa se sitten työ, harrastus tai jotain muuta. Ystävissäni etsin ehkä enemmän samankaltaisuuksia itseni kanssa - miehissä taas koen haluavani ihmisen, joka täydentää omaa luonnettani, eli siis jossain mielessä itsestäni eroavan luonteen. Omaan kohtuullisen vähän mielenkiintoa muiden ihmisten ulkoista olemusta kohtaan, mikä voi tulla monelle yllätyksenä:)

Lempi tv-sarjat: Tykkään katsella sellaista "harmitonta hömppää", jonka aikana saan kääntää aivot nollalle, kun puhutaan sarjoista. Leffoissa pidän taas paljon laajemmasta skaalasta. En katso juuri lainkaan telkkaria, vaan seuraan haluamani sarjat  tietokoneella. Lempparisarjoistani monet ovat jo lopetettu, mutta saatan katsoa niitäkin uudelleen ja uudelleen:) How I met your mother, Frendit, The big bang theory, Keeping up Appearances (Pokka pitää), Dharma & Greg, Dance Academy (Tanssiakatemia), Oi ihana toukokuu, Absolutely fabulous (Todella upeeta), Hercule Poirot jne.. YouTube  tosielämä"sarjoista" seuraan TheSacconeJolys päivittäisiä vlogeja. Anekdoottina mainittakoon, että en ole koskaan pitänyt Sinkkuelämää sarjasta :)

Mielenkiinnon kohteeni: Jos nyt jätetään itsestäänselvyydet väliin (muoti ja design).. Tykkään ottaa selvää ja opiskella uusia asioita erittäin laajalla skaalalla. Parina viime vuonna olen muun muassa ollut erittäin kiinnostunut ravintoon liittyvistä asioista. Olen kiinnostunut myös politiikasta ja tieteestä, joita seurailen ajan asettamissa rajoissa.

Näistä tulikin aika pitkiä sepustuksia, joten jätetään ehkä tämä nyt tähän. Ehkäpä joskus innostun kirjoittamaan jutulle jatkoa!

3 kommenttia

 1. Aika hyvin pystyy näköjään blogin kautta tiettyjä luonteenpiirteitä päättelemään, vaikkei ihmistä oikeassa maailmassa tuntisikaan:) Mielenkiintoinen postaus! Kirjoittele ihmeessä lisääkin, näitä on kivaa lukea:)

  VastaaPoista
 2. Hitsi vieköön, sun luonne ja nuo mielenkiinnon kohteet kuulosti ihan siltä kuin olisin lukenut kuvausta itestäni! :-) lisäsin sut blogilistalleni.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: No kyllähän sieltä rivien välistä voi varmaan jotain päätellä ihmisen luonteesta:) Kirjoittelen joskus jatko-osan!

  Miia-Maria: Hei ihanaa, että joku sielun sisko löytyi!! Kiva kun kommentoit. Pitääpä käydä tutustumassa sinunkin blogiisi:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig