I want it all...not

Kuten varmaan blogin sisällöstä olette huomanneetkin, minulla on ollut äärimmäisen vähän mielenkiintoa shoppailuun viime aikoina. Alennusmyynnit ovat jääneet hyödyntämättä niitä balleriinoja lukuun ottamatta. Olenpa vain tyytyväisenä käytellyt jo omistamiani juttuja ja jättänyt kulutushysterian muille.

Jotain tekisi kuitenkin mieli ja ehkäpä voisin jonkinmoisella tarpeellakin haluamaani asiaa perustella. Viskoosipashminoita minulta löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta haluaisin suuren shaalin, joka saisi olla mielellään villa-silkki sekoitetta. Siis sellaisen laadukkaan, hieman viskoosia lämpimemmän ja kooltaan suurehkon - sellaisen, jonka sisään voi viileänä kesäiltana kääriytyä.

Salaa olen ihaillut Strictly Stylen sädehtivän Mrs.V:n Louis Vuittonin nudea monogrammishaalia. Tämä on aika kummallinen himotus, koska en nyt mitenkään suuremmin LV fani ole. Mutta shaali on kaunis, joten eipä merkillä niin väliä. Huivin materiaali on villa-silkki sekoitusta. Ongelmana minun kohdallani on päätähuimaava hinta ja lukemattomat lukemani omistajien kokemukset kyseisen huvin nukkaantumisesta käytössä.


Net-a-porterissa huiveja selaillessani törmäsin Chan Luun upeaan silkki-cashmere huiviin. Huiveja löytyy sekä yksivärisinä, että dip-dyed. Itse rakaistuin mokan ja persikan yhdistelmään. Koko ja materiaali ovat täydellisiä ja hintakin kohtuullisempi (185€). Tässä voisi hyvinkin olla korvaaja LV haaveille..

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig