Minä lähden Pohjois-Karjalaan...


Välillä on tärkeää muistaa vaalia ystävyyssuhteita. Perhe- ja parisuhteiden tieltä tahtovat ystävät jäädä usein vähemmälle huomiolle. Erityisesti ne, joita ei joka päivä, viikko tai kuukausi näe. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä useammasta yhteydestä ystäviä on kertynyt. Toisaalta taas ystävät ovat yleensä myös hajaantuneet ympäri maata ja maailmaa.

Jotkut ihmiset ovat meidän kanssamme tietyn ajanjakson, toiset jostain syystä - opettaakseen meitä, antaakseen tai vastaanottaakseen apua ja opastusta. On kuitenkin ihmisiä, jotka pysyvät vierellämme pidempään. Tärkeää on tunnistaa nuo ihmiset ja raivata heille aikaa kalenterista, parisuhteesta, työstä ja perheestä. Parisuhteet voivat ajaa karille, mutta tosiystävät pysyvät.

People always come into your life for a reason, a season, or a lifetime.

Tänä kesänä olen ottanut tehtäväkseni antaa aikaa ja huomiota tärkeille ihmisille. Ystäville. Olen kutsunut kylään ja tehnyt vierailuja. Tänään lähden vanhaan opiskelukaupunkiini viettämään viikonloppua yhden ystäväni luokse, jota en ole tavannut... viiteen vuoteen!? How lovely is that:)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig