father sky, mother earth

Mitäpä jos...

... sanoisit tänään yhden kohteliaisuuden tuntemattomalle
... ottaisit yhteyden ystävään, joka pyörii joskus mielessä, mutta jonka kanssa yhteydenpito on hiipunut
... maanantain kiroamisen sijaan päättäisit tehdä tästä päivästä viikon parhaimman päivän
... päättäisit, että kaikki on ihan hyvin juuri nyt


Normal day, let me be aware of the treasure you are.
Let me learn from you, love you, bless you before you depart.
Let me not pass you by in quest of some rare and perfect tomorrow.
Let me hold you while I may, for it may not always be so.
One day I shall dig my nails into the earth, or bury my face in the pillow, or stretch myself taut, or raise my hands to the sky and want, more than all the world, your return.

-Mary Jean Iron

**

Päivän asussa tumman sinistä ja kevään vihreää. Äiti maa, isä taivas. Kuvassa vilahtavat myös uudet kengät, jotka alennusmyynneistä nappasin. Näköjään alan saada useammankin langan päästä kiinni (viitaten edelliseen postaukseen). Enhän minä mustia balleriinojakaan ole etsinyt vasta kuin pari, kolme vuotta:) Esittelen kaunokaiset myöhemmin ihan kunnolla.

Kaunista maanantaita kaikille <3

2 kommenttia

  1. Olipa hyviä ideoita päivälle, jolloin vain harmittaa tuo masentava keli. Tuosta tuntemattomille kohteliaisuuksien lausumisesta - joskus sitä teenkin mutta tuntuu, että ihmiset katsovat vähän hitaasti, että mitähän tuokin minusta haluaa...usein ajatukset jäävätkin siksi vain ajatuksiksi.

    VastaaPoista
  2. Annika: Sää on mitä se on, joten siitä ei kannata ikinä masentua;)

    Luulen, että tuo "hitaasti katsominen" voi johtua vain siitä, ettei olla totuttu tuntemattomien lausumiin kohteliasuuksiin, eikä heti osaa siihen reagoida. Miten monesti omalla kohdallakin on tullut mutistua kohteliaisuuden yllättäessä vain hämillinen kiitos. Mutta miten kiva mieli siitä kohteliaisuudesta on kuitenkin aina jäänyt!! Joten rohkeasti vain kehumaan. Itse saatan heittää jonkin (aidon tietysti) kohteliaisuuden hymyn kanssa ja ohimennen, enkä jää edes kuuntelemaan vastausta. Näin ei toiselle tule sitä reagoimispaniikkia, eikä itselle tunnetta että toinen ajattelisi sinun jotain häneltä haluavan.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig