Daddy's girl - Made in love

Ystäväni Jaana on perustanut ehkä maailman söpöimmän vaatemerkin. Vaatteet huokuvat positiivista ja sporttista tyttöenergiaa, with a touch of bling."Daddy's Girl on tuotemerkki täynnä elämäniloa ja positiivista energiaa. Jokainen tyttö maailmassa on ainutlaatuinen ja arvokas. Daddy's Girl tuotteet suunnitellaan rakkaudella ja pilkkeellä silmäkulmassa.

Rakkauden vaaleanpunaisten lasien läpi maailma on kauniimpi ja näemme parhaat puolet, sen mikä on hyvää ja ihanaa. Daddy's Girl vaatteet tekevät elämästä astetta kevyempää ja maailmasta valoisampaa."

Tällä hetkellä merkin nettikaupasta löytyy t-paitoja, mutta nettimallistonkin on käsittääkseni tarkoitus laajentua jossain vaiheessa. Jos "bling sport casual" tyyppiset vaatteet kiinnostavat, kehottaisin käväisemään merkin nettisivuilla tutustumassa Daddy's Girlin tyttömäiseen ja positiiviseen maailmaan:) Itse olen käyttänyt kahta DG:n t-paitaani lähes taukoamatta, silloin kuin ne eivät ole olleet pesukorissa.

Web store: http://www.daddysgirl.fi/siteshop/list/-/id/81
Facebook: http://www.facebook.com/daddysgirl.fi

Daddy's Girlillä on pop up store Helsingin EM-kisojen tapahtumapuistossa, joten laajempaa mallistoa voi käydä katsomassa ja ostamassa siellä. Hyvällä tuurilla tapaatte myös itse suunnittelijan, joka on kaunis keulakuva omalle merkilleen.

2 kommenttia

  1. Wautsi! Ihanan erilainen suomalainen vaatemerkki!!!

    VastaaPoista
  2. Sini: Ihan totta! Ei ole sitä perinteisintä "Suomi-designia":)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig