perfect hair

Tämä on jo ehkä hieman klishee, mutta hiusongelmassani käännyin sitten tukkajumalatar Jennifer Anistonin puoleen. Kas kun minulta on viimeaikoina puuttunut suunnitelma. Välillä olen halunnut oman maantienharmaani takaisin, välillä haikailin jotain luonnollisen vaaleaa sävyä ja pyörittelin päässäni ajatusta myös palaamisesta erittäin vaaleaan.

Nyt suunnitelma on kirkas ja selvä. Jennifer Aniston ja Frendien seitsemännen tuotantokauden pari ensimmäistä jaksoa. Ennen kuin Jen leikkasi hiukset lyhyeksi. (Syynä ilmeisesti pidennysten pilaama tukka... mutta jätetään se nyt huomioimatta. Itse en pidennyksiä ole hankkimassa.)


Kaappasin kuvan videolta, joten laatu ei päätä huimaa, mutta kyllähän siitä hiukset näkyy. Pituus siis juuri rintojen alle. Sävy lämmin vaaleanruskea muutamalla vaalealla raidalla. Keskipääjakaus ei minulle sovi, mutta muuten aika lailla perfection!

2 kommenttia

  1. Täydellinen, nimenomaan. Aina kun katson frendejä, huomaan kuolaavani lähinnä Anistonin tukkaa :D

    VastaaPoista
  2. Ansku: No aika täydellinen tukka sullakin kyllä on:) Eikä taida kovin kaukana olla tuosta Jenniferin pituudesta ja sävystä;D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig