30 päivää - haaste 1

Päätin alkaa tämän videon nähtyäni toteuttamaan 30 päivän haasteita:30 päivää on pidemmällä aikavälillä nopeasti ohitse hurahtava ajanjakso. Toisaalta jos haasteena on vaikkapa jostain asiasta luopuminen (mitä haasteen ei toki tarvitse aina olla), saa siinä varmaan jo hieman pinnistellä. Jos haaste on jonkin asian tekemistä, 30 päivässä tuosta asiasta ehtii hyvinkin tulla jo tapa.

Haasteen valinta oli yllättävän vaikeaa. Ideoita nimittäin tuli mieleen valtava määrä. Useampaa haastetta kun ei kannata kerralla välttämättä toteuttaa, jottei ota kantaakseen liian suurta taakkaa.

Arvaattekos mikä on oma haasteeni?!

Aion leikata kaikki lankani blogimaailmaan 30 päiväksi! En aio huomisesta alkaen lukea blogeja, päivittää omaani, tahi käydä tarkastamassa kommentteja jne. Jos kaikki menee niinkuin toivon, näemme siis uudemman kerran 23. päivä kesäkuuta!! Raporttia ja kuulumisia kuukauden varrelta luvassa tuolloin. Nyt pitää lukaista kaikki lemppariblogit varastoon ja varautua henkisesti tulevaan koitokseen;D

Arrivederci amici<3

HUOM! Sähköposti pysyy toki toiminnassa ja twitterin kauttakin saa yhteyden, jos jotain oikeasti tulee asiaa. Mitä tulee Facebookiin (josta olen saanut pari kyselyä) - olen ottanut sen linjan, että en henkilökohtaiseen tiliini hyväksy muita kuin pitkäaikaisia blogituttavuuksia. Blogillani ei Facebook tiliä ole. Toivottavasti ymmärrätte:)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig