tumma vai vaalea?

Olen taas viimeaikoina keikkunut elämää suurempien päätösten äärellä. Eli siis hiusten. Väsyin taannoin juurikasvun vaalentamiseen ja värjäilin hiuksiani lähemmäksi omaa sävyäni - vaaleanruskeaksi. Väri pysyi kohtalaisen hyvin reilun kuukauden, mutta nyt se on haalentunut vaalennetuista osioista lähes täysin, ja edessä on vaikea päätös - tumma vai vaalea.. Tässä haaleassa välitilassa en halua enää roikkua.

Blogiani pitkään lukeneet ovat todistaneet hiusvärin vaihtelut vaaleasta tummaan ja sieltä takaisin vaaleaan:


Pidän tumman hiusvärin reippaudesta ja eloisuudesta. Toisaalta se ei näytä minulla hyvältä, jos ihoni ei ole ruskettunut ja meikkiä ainakin jonkin verran naamassa. Vaalea sävy tuntuu omalta, mutta värin ylläpito kauniina ja hiusten terveinä vaatii extraponnisteluja.

Olen jotenkin taas ihan ulalla näiden hiusvärijuttujen kanssa. Päätöstä en kyllä voi enää pitkittää kovinkaan paljoa, koska hiusten väri ei näytä tällä hetkellä kovinkaan edustavalta.

Apua otetaan vastaan!! Mitä mieltä olette?? Tumma vai vaalea?

6 kommenttia

 1. Mä muistan aikanaan kun vetäsit vaaleeks tummasta \o/ Kyllä toi vaalea sopii sulle paremmin, vaikka alkuun vähän mietityttikin :) Ite painiskelen ihan saman ongelman kanssa nyt. Ärsyttävää, kun kerran kuussa pitäis tyvi olla värjäämässä, että pysyis siistinä. Päädyin siihen, että nyt yritän kärvistellä tyven kanssa (lähentelee kolmea senttiä jo....Yhhyh) ja tovin kuluttua vedän ohuita raitoja tyveen. Ei tarvitte olla niin usein värjäämässä ja säästää päänahkaa, mutta tasottaa eroa tuohon latvaan.

  VastaaPoista
 2. Mun mielstä sulle sopii paremmin vaalea. Ei tummakaan missään nimessä ole huono, mutta vaaleat hiukset kehystävät kauniisti herkkiä kasvonpiirteitäsi.

  VastaaPoista
 3. Jenniemi: Hih:D Kiva, että joku on niin kauan mukana roikkunut, että muistaa!!

  Ihan sama juttu! Ja minun hiuksissa/tyylissä yleensä ei se juurikasvu näytä hyvältä, kuten se joillakin saattaa näyttää. Tuota raita-asiaa olen itsekin mietiskellyt. Tosin olen huomannut, ettei minun kärsivällisyyteni riitä raitojen taiteiluun itse, joten se tarkoittaisi sitten tihentyviä kampaamoreissuja. Oh well... aina ei voi voittaa:)

  Ansku: Kiitos mielipiteestä! Aika yksimielisiä taidatte olla:D Kiva juttu, helpottaa päätöksentekoa huomattavasti! Itse aina venkoilen tuota vaalean tukan ylläpitoa vastaan, mutta kun ottaa huomion tuon tumman tukan meikkijuttujen ja ihonsävyn ylläpidon, ei lopputulos taida ajan ja vaivan osalta juuri erota;)

  VastaaPoista
 4. Minultakin ääni vaaleille hiuksille :)

  VastaaPoista
 5. Minä liputtaisin vaalean puolesta. Mielestäni sinulle sopii jotenkin tuo vaalea paremmin :)

  VastaaPoista
 6. Salla & Sofiina: Kiitos kovasti mielipiteistänne!! Ihanaa saada vahvistusta omille aavistuksille. Jotenkin minun vain on näissä hiusasioissa niin vaikeaa tehdä päätöksiä:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig