What happened??

Tänään katselin vaatevarastoani kriittisellä silmällä kevään tuloa silmällä pitäen. Oikeastaan hieman järkytyin kun ymmärsin mihin tilaan vaatekaappini (ja -rekkini) on pikkuhiljaa ajautunut... What happened??


Mustaa, mustaa ja mustaa ripauksella valkoista, harmaata ja sinistä. Ja minä kun en edes lähtökohtaisesti pidä mustasta tai ajattele, että se minulle olisi se kaikkein pukevin "väri". Melkein masennus meinasi iskeä kun heräsin karuun todellisuuteen.

Ajattelinkin koota itselleni pienen ostoslistan, jolla saisin puhallettua eloa synkkään ja tylsähköön vaatevarastooni.

Ostoslistalla on ainakin keveät, värikkäät yläosat, valkoiset ja värikkäät (vaaleanpunaiset, -keltaiset tai mintunvihreät) farkut ja korkeakorkoiset sandaalit Biancon ihanuuksia korvaamaan. Biancon valkoiset sandaalit vihreillä tereillä kun alkavat olla jo aika loppuun astutut. Ja ne ovat lempparikesäkengät ja mun lucky shoes. Pääsevät yleensä aina esim. ekatreffeille:) Mistä tulikin mieleen, että voisin tehdä joskus postauksen, miten pukeutua (ensi)treffeille! Nyt kun kohta vuoden sinkkuiltuani on taas siitäkin kokemusta.

vaatteet - gina tricot
kengät - nelly.com

2 kommenttia

  1. Tää kevät saa kyllä himoitseen kaikkia ihania värejä. Sisko löysi juuri upeet popot (http://tuplaongelma.blogspot.com/2012/03/pinkki-rakkauspari.html) kevääseen. Itsellä olisi ainakin jotkut veikeen väriset housut hakusessa :)

    VastaaPoista
  2. Jenniemi: Niinpä!! Jotenkin sitä vaan talvella luisuu tuon mustan pariin, mutta kun valon määrä kasvaa, ei musta tunnukaan enää niin ajankohtaiselta.

    Pitääpäs käydä vilkaisemassa, minkälaiset kengät sisko löysi:) Itse haluaisin anakin ne valkoiset, mutta värikkäät olisivat kyllä myös aika ihanat!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig